Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Madrid

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, huiduit la Madrid

Premierul Victor Ponta, aflat intr-un turneu electoral printre romanii din Diaspora, a fost huiduit duminica la Madrid, relateaza stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, huiduit la Arad

Premierul Victor Ponta, aflat vineri intr-o vizita electorala in municipiul Arad, a fost intampinat cu proteste si huiduieli, relateaza site-ul stiripesurse. ro.

VIDEO Victor Ponta a distribuit pe Facebook clipul cu el la PRO TV din 1997

Premierul Victor Ponta a distribuit vineri dimineata clipul realizat de Pro TV cu el invitat la emisiunea lui Mihai Tatulici in anul 1997, cand era procuror, care circula pe reteaua de socializare de joi seara.

VIDEO Victor Ponta: Domnul Basescu m-a promovat. De la pisic la agent e lucru mare

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a promovat prin dezvaluirea ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, pe vremea cand era si procuror: Domnul Basescu m-a promovat, de la pisic la agent e lucru mare', a afirmat Ponta. El a sustinut ca domnul presedinte Basescu minte in legatura cu Hotararea de Guvern adoptata in 2013, ce prevede ca dezvaluirea personalului SIE, chiar si dupa incetatea raporturilor de munca, este secret de stat.

Ponta, huiduit si la Arad. Jandarmii au incercat sa impiedice protestul

Ajuns la Arad in turneul electoral pe care il intreprinde, Victor Ponta, premier si candidat al PSD la presedintie, a fost intampinat cu huiduieli de zeci de protestatari, in ciuda eforturilor Jandarmeriei locale de a impiedica manifestatia.

Ponta, HUIDUIT la Arad. Jandarmii au incercat sa impiedice protestul

Ajuns la Arad in turneul electoral pe care il intreprinde, Victor Ponta, premier si candidat al PSD la presedintie, a fost intampinat cu huiduieli de zeci de protestatari, in ciuda eforturilor Jandarmeriei locale de a impiedica manifestatia.

Victor Ponta efectueaza o vizita la romanii stabiliti in Torino

Premierul Victor Ponta se va intalni, sambata, cu romanii din Torino. El este primul candidat la alegerile prezidentiale care realizeaza o vizita in acest scop. Prin aceasta vizita, premierul spune ca.

Victor Ponta: Povestea cu sefii serviciilor care sa fie din opozitie mi s-a parut o gogoasa/ Basescu a facut cerere la Guvern pentru casa dupa terminarea mandatului

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu este nici pisic, nici agent acoperit si ca epitetele presedintelui Traian Basescu la adresa sa sunt inacceptabile. Intrebat in ce mod va numi sefii serviciilor secrete daca va ajunge presedinte, Ponta a afirmat ca povestea asta cu sa fie din opozitie sau de la putere mie mi s-a parut o gogoasa din start. In opozitie fata de cine? Fata de mine?. Premierul a mai declarat ca a primit in urma cu doua saptamani de la seful statului o cerere privind atribuirea unei case dupa terminarea mandatului.

Victor Ponta, despre cazul lui Victor Hrebenciuc: Nu comentez problemele care tin de justitie

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze, vineri, cazul lui Victor Hrebenciuc pentru care DNA a cerut incuviintarea arestarii. intrebat ce parere are despre cerera procurorilor anticoruptie in acest caz,.

Victor Ponta in 1997, pe vremea cand era cel mai tanar procuror de la Parchet

In 1997, premierul Victor Ponta avea de 25 de ani si era unul dintre cei mai tineri procurori ai Romaniei. Presedintele Traian Basescu sustine ca premierul a fost spion SIE intre anii 1997-2001.

Victor Ponta: Eu nu mai vorbesc de Basescu, o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. / Si-a dat fisa medicala pentru ca se gandeste ca daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta detentia

Premierul Victor Ponta, aflat, joi, intr-o vizita de campanie la Braila, a declarat ca Eu nu mai vorbest de Basescu, pentru ca o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. Primul ministru a continuat spunand ca M-a intrebat cineva de ce si-a dat Basescu fisa medicala azi, am spus ca se gandeste ca, daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta regimul de detentie. El se pregateste deja, sa aiba o justificare, a afirmat Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )