Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraierii care au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma. continuă pe Hotnews

Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Victor Ponta a afirmat, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraieriicare au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma.

VIDEO Victor Ponta, referitor la afirmatiile despre nazism: Sunt declaratii politice intre mine si dl Basescu, consider toata aceasta propaganda aparuta in presa exagerata, dl Vainer a fost indus in eroare/ Basescu a promovat o politica totalitara

Premierul Victor Ponta a declarat marti, referitor afirmatiile sale prin care a comparat regimul Basescu cu regimul nazist din Germania, ca acestea sunt declaratii politice intre el si seful statului, care, chiar daca uneori merg intr-o directie mai agresiva, sunt pornite din radicalizarea opiniilor pe care le avem unul despre celalalt, si ca i se pare exagerata propaganda pornita impotriva acestor afirmatii. El a precizat ca a avut si o discutie, pentru a se lamuri, cu deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, care a criticat public afirmatiile premierului, si ca acesta fusese indus in eroare de propaganda aparuta in presa.

VIDEO Victor Ponta: Suspendarea presedintelui presupune niste implicatii interne si internationale, PSD nu a luat inca o decizie politica

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca social-democratii nu au luat inca o decizie cu privire la sustinerea demersului initiat de Calin Popescu Tariceanu pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, aratand ca suspendarea presupune o procedura constitutional-juridica si politica si, totodata, niste implicatii interne si internationale. Din acest punct de vedere, pot sa trec peste ceea ce simt in acest moment, si anume faptul ca orice zi fara Traian Basescu presedinte este un act de dreptate la adresa romanilor, si pot sa asum responsabilitatea evaluarii tuturor rezultatelor si efectelor implicatiilor unei asemenea actiuni, a afirmat Ponta.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, despre declaratia lui Victor Ponta: Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler

Paul Brummell, noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti, a declarat marti in prima sa conferinta de presa ca Nu vad in politica europeana de astazi pe cineva care este Hitler si cred ca UE a facut ceva foarte foarte bun dupa al doilea razboi mondial pentru asigurarea pacii si prieteniei in Europa. Ambasadorul britanic a raspuns astfel unei intrebari puse de ziaristi in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, care comparase regimul basist cu regimul nazist. Paul Brummell a afirmat ca printre nemultumirile investitorilor britanici din Romania se numara si existenta a foarte multe ordonante de urgenta. In ceea ce priveste apropiatele alegeri prezidentiale din Romania, diplomatul a sustinut ca ambasada cunoaste toti candidatii si este gata sa lucreze cu candidatul care castiga in noiembrie; . ) continuam sa sprijinim procese cum ar fi lupta impotriva coruptiei, sunt mandru ca am sprijinit DNA si ANI, organizatii care fac ceva foarte important aici, in Romania, si acest sprijin va continua.

VIDEO Premierul Victor Ponta, vizita de-o ora la combinatul Oltchim

Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent astazi, pentru o ora, la combinatul chimic din Ramnicu Valcea. Este prima vizita pe care Victor Ponta o face la Oltchim, in calitate de prim-ministru.

Victor Ponta: PSD nu a luat o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu sunt judecator sa spun daca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca PSD-ul nu a luat inca o decizie privind suspendarea presedintelui. Nu am luat o decizie politica. in ce ma priveste am votat pentru suspendarea lui in 2007 si.

Victor Ponta, criticat de comunitatea evreilor dupa compararea mandatului lui Basescu cu regimul nazist (VIDEO)

Comunitatea evreilor il acuza pe Victor Ponta ca a facut o greseala politica imensa si de neacceptat cand a spus ca cei 10 ani de mandat ai presedintelui Traian Basescu au lasat urmari asemanatoare.

EXCLUSIV Antena 3 a difuzat un interviu cu Mitch Stewart, prezentat drept omul care l-a facut presedinte pe Obama. Stewart este in prezent consultant angajat de Victor Ponta, dar acest detaliu era tinut secret

Antena 3 a anuntat pentru marti seara o emisiune eveniment Sinteza Zilei: Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede Mitch Stewart viitor presedinte al Romaniei si cum comenteaza ipoteza suspendarii lui Basescu. Ce nu spune Antena 3 este de ce l-ar interesa pe strategul lui Obama ce se intampla fix in Romania. Potrivit surselor HotNews. ro, Mitch Stewart este de cateva luni bune consultantul lui Victor Ponta, avand chiar un contract incheiat pentru campania liderului PSD dar acest detaliu nu a fost facut public. 30 Mitch Stewart a fost prezentat inca din debutul emisiunii drept seful echipei de consultanta a premierului Victor Ponta.

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine

Lui Victor Ponta ar trebui sa ii fie rusine de sine si de declaratiile pe care a ajuns sa le faca. intr-o tara ca Romania, care a suferit enorm timp de 60 de ani de pe urma experimentelor comuniste si naziste, un Prim Ministru responsabil ar trebui sa isi aleaga cu grija cuvintele in semn de respect fata de victime si de familiile lor.

Victor Ponta a incurajat compania Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori din lume din sectorul energetic, sa dezvolte investitii in Romania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit joi la Palatul Victoria, cu presedintele pentru Emisfera Estica al companiei Halliburton, Joe Rainey, anunta guvernul intr-un comunicat. Halliburton este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de produse si servicii din sectorul energetic, explica Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )