Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Victorie importanta pentru Mircea Lucescu - Rezultatele zilei din play-off-ul Champions League

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victorie importanta pentru Mircea Lucescu - Rezultatele zilei din play-off-ul Champions League

Mircea Lucescu este tot mai aproape de calificarea in faza grupelor din Champions League, Dinamo Kiev grupare pregatita de antrenorul roman) impunandu-se cu 2-1 pe terenul celor de la Gent mansa tur). Disputa a facut parte din play-off-ul Champions League. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu, comparat cu Maica Tereza in presa din Belgia. Cum a fost surprins antrenorul roman (FOTO)

Mircea Lucescu 75 de ani) a obtinut un nou succes la Dinamo Kiev, rivala de moarte a celor de la Sahtior Donetk, echipa la care Il Luce a cunoscut cele mai mari succese din cariera. Romanul a invins cu sc.

in Liga Campionilor, precum in spatele blocului. Cum s-au dat in spectacol jucatorii lui Mircea Lucescu

Intr-un meci din prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, formatia antrenata de Mircea Lucescu,Dinamo Kiev, a invins, miercuri seara, in deplasare, scor 2-1, pe Gent.

VIDEO Barna, replica pentru Ciolacu, care cere voturile USR pentru o motiune de cenzura: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile noastre Propunerea pe care i-o face

Liderul USR, Dan Barna, ii raspunde liderului PSD, Marcel Ciolacu, care i-a cerut voturile pentru o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile USR.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )