Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Viorica Dancila, n fata socialistilor europeni: PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendum/ Catalin Ivan: Una zic la Bucuresti, alta la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, n fata socialistilor europeni: PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendum/ Catalin Ivan: Una zic la Bucuresti, alta la Bruxelles

Viorica Dancila a afirmat de trei ori in fata socialistilor europeni ca PSD nu va face campanie pentru referendum, potrivit unor imagini video facute publice de europarlamentarul Catalin Ivan. Partidul Social Democrat nu va face campanie, nu va face campanie. Este obligatia tuturor sa faca actiuni care sa arate ce inseamna acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta, a spus Dancila miercuri la reuniunea la reuniunea Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor. in realitate, PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, promoveaza referendumul, sustinand familia traditionala. continuă pe Hotnews

Ce le-a spus Viorica Dancila socialistilor europeni: Daca ncepem sa rupem Europa ntre stnga si dreapta, vom ajunge imediat la diferentele ntre Nord si Sud, state membre ale zonei euro sau nu, state membre ale spatiului Schengen sau nu

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, la reuniunea Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, ca procedura de revizuire a legislatiei privind justitia a fost transparenta, iar in acest moment este asteptata evaluarea oficiala a Comisiei de la Venetia. in fata socialistilor europeni, Dancila a vorbit si despre unitate si solidaritate intre statele membre ale UE. Daca incepem sa rupem Europa intre stanga si dreapta, vom ajunge imediat la diferentele intre Nord si Sud, state membre ale zonei Euro sau nu, state membre ale spatiului Schengen sau nu, a spus Dancila, potrivit unui comunicat al Guvernului.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Viorica Dancila, la Bruxelles: Trebuie sa actionam impreuna impotriva coruptiei

Viorica Dancila a avut miercuri o intalnire cu grupul socialistilor europeni, familie politica din care face parte si PSD. Premierul i-a mintit pe colegii sai in legatura cu protestul din 10 august Detalii.

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru o intalnire cu socialistii europeni. Surse: Victor Negrescu, discutie cu comisarul european pe Justitie

Premierul Viorica Dancila va pleca in aceasta seara la Bruxelles pentru o discutie informala cu grupul socialistilor europeni, in contextul in care va fi audiata saptamana viitoare in Parlamentul European pe tema respectarii statului de drept in Romania. De asemenea, ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, se va intalni miercuri cu comisarul european pe Justitie, Vera Jourova, sustin surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor: Guvernul a publicat imagini de la intrevedere intr-un nou filmulet mut(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, marti, la Bruxelles, cu presedintele grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor, Udo Bullmann. intr-un comunicat publicat ulterior pe site-ul.

Viorica Dancila, la Bruxelles. Informatii in premiera

Viorica Dancila va fi prezenta, miercuri, la o discutie informala in grupul socialistilor europeni, o vizita ce pregateste dezbaterea de saptamana viitoare din Parlamentul European. Dezbaterea vizeaza.

Liderul PPE, Manfred Weber, mesaj dur dupa intalnirea cu Viorica Dancila: Solicitam de urgenta Guvernului roman sa se opreasca ofensiva la adresa justitiei(VIDEO)

Liderul grupului popularilor europeni PPE), Manfred Weber, a transmis marti, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila ca este foarte ingrijorat de situatia din Romania, in ceea ce proveste lupta an.

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a criticat miercuri faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, su.

Turcan: Viorica Dancila nu este lasata sa vina in fata Parlamentului

Liderul deputatilor liberali Raluca Turcan, a criticat astazi faptul ca premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta la dezbaterea Ora prim-ministrului din plenul Camerei Deputatilor, solicitata de PNL, sustinand ca aceasta nu este lasata sa vina in fata Parlamentului, potrivit Agerpres.

Un nou episod din serialul MUT cu Viorica Dancila. Premierul s-a intalnit cu seful ALDE din Parlamentul European si i-a spus ca reformele Guvernului sunt EXCLUSIV in interesul romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut, miercuri, o intrevedere la Bruxelles cu presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, context in care premierul roman a reiterat angajamentul Guvernului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )