Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Viorica Dancila, la finalul ntlnirii cu premierul croat: Make a photo?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, la finalul ntlnirii cu premierul croat: Make a photo?

Make a photo? - a fost intrebarea pe care premierul Viorica Dancila i-a adresat-o vineri omologului sau croat, Andrej Plenkovic, la finalul declaratiilor comune de presa sustinute la Palatul Victoria. continuă pe Hotnews

Ziua si gafa: Viorica Dancila a fost corectata de premierul Croatiei dupa ce era sa incalce protocolul diplomatic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa. in timpul primirii la Palatul Victoria a omologului sau croat, Andrej Plenkovic, Viorica Dancila a uitat de protocolul diplomatic care cerea intonarea celor doua.

Viorica Dancila, declaratii dupa semnarea acordului cu premierul Croatiei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a facut declaratii in urma semnarii acordului cu premierul croat. Viziunea noastra in cadrul Uniunii Europene este una pro europeana, care urmareste o.

VIRALUL ZILEI: Gratiela Gavrilescu, gafe pe modelul premierul Viorica Dancila (VIDEO)

Gafele din discursul public par sa reprezinte ceva normal pentru membrii Guvernului Romaniei. Dupa ce premierul Viorica Dancila a facut o obisnuinta din a produce zilnic cate o gafa de care sa rada.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

Iohannis a cerut pace la sedinta cu premierul Viorica Dancila - surse

Presedintele Klaus Iohannis se repozitioneaza in scandalul cu Guvernul. Potrivit unor surse politice, la intalnirea de marti dintre Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, presedintele tarii a cerut.

Carmen Dan ii ia apararea vecinei de la Videle: Premierului Viorica Dancila i se fabrica o situatie PENALA

Carmen Dan sare in apararea fostei sale vecine de bloc de la Videle, premierul Viorica Dancila. Ministrul de Interne spune ca prim-ministrului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea.

Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul adopta astazi o Ordonanta de Urgenta privind salarizarea din sanatate

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de miercuri, Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru a rezolva problemele aparute in salarizarea angajatilor din sanatate, dar si a celor din educatie.

Fondurile europene, in pericol!? Viorica Dancila anunta o iNTALNIRE DE URGENTA cu Corina Cretu

Premierul Viorica Dancila anunta o intrevedere cu Corina Cretu, dupa ce comisarul european a criticat dezangajarea Guvernului cu privire la foncurile UE si si-a aratat ingrijorarea fata de planificarea si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )