Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Viorica Dancila, ping-pong pe tocuri cu seful Politiei de Frontiera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, ping-pong pe tocuri cu seful Politiei de Frontiera

Premierul Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera, Adrian Popescu, la inaugurarea noului sediu al Politiei de Frontiera Isaccea. incaltata in pantofi cu toc, Dancila a castigat un schimb de mingi. continuă pe Hotnews

VIDEO Viorica Dancila, ping-pong pe tocuri cu seful Politiei de Frontiera

Premierul Romaniei se afla intr-o vizita in judetul Tulcea, pe agenda oficiala figurand inaugurarea Bursei de Peste, a sediului Politiei de Frontiera isaccea si o vizita la santierul viitorului pod de peste Dunare.

VIDEO Orice om ii place sportul: Viorica Dancila, pe tocuri, in timpul unei partide de ping-pong. Cu cine juca

Viorica Dancila, pe tocuri, in sacou si pantaloni, in timp ce joaca ping-pong. Sunt imaginile unei dupa-amieze de luni, in plina campanie pre-electorala pentru Parlamentul European. Premierul se afla intr-o vizita oficiala in judetul Tulcea, unde a inaugurat Bursa de Peste. Viorica Dancila a participat si la inauurarea sediului Politiei de Frontiera Isaccea. Cu aceasta [] .

Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera (VIDEO, FOTO)

Viorica Dancila starneste din nou valva in mediul public. in plina criza a drogurilor gasite pe malul Marii Negre, premierul joaca ping-pong, la cu seful Politiei de Frontiera. Chiar si pe tocuri,.

Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera (FOTO)

Viorica Dancila starneste din nou valva in mediul public. in plina criza a drogurilor gasite pe malul Marii Negre, premierul joaca ping-pong, la cu seful Politiei de Frontiera. Chiar si pe tocuri,.

Ce va alege Viorica Dancila

Pericolul adoptarii ordonantelor de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu a trecut. Dimpotriva, urmeaza o saptamana in care presiunile asupra Guvernului vor fi mai puternice ca oricand. Cum va juca Viorica Dancila? Marea teama la nivelul Comisiei Europene este ca va ceda, in cele din urma, si va semna ceea ce ii cere insistent seful de partid, indiferent de consecinte. La nivelul Comisiei deja se fac planuri despre cum ar putea fi activat .

VIDEO Seful Politiei Ianca, cel care a reclamat doi subalterni ca patrulau fara caschete, filmat exact in aceeasi ipostaza

Seful celor doi politisti braileni cercetati disciplinar pentru ca au patrulat fara caschete a fost filmat, intr-o misiune, in aceeasi ipostaza pe care el insusi a reclamat-o. Imaginile cu seful Politiei Ianca au ajuns pe Facebook, iar Compartimentul Control Intern al IPJ Braila a demarat o ancheta, transmite Mediafax.

VIDEO Cum se apara seful Politiei Bacau dupa ce a afirmat despre femeile batute ca ar suna uneori nejustificat la 112: Intentia mea era cu totul alta

Seful Politiei Bacau, Vasile Oprisan, a transmis sambata, 6 aprilie, un comunicat de presa in care spune ca regreta afirmatiile facute in spatiul public in timpul unei emisiuni radio.

VIORICA DANCILA: Prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, ca prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov, iar intr-o luna va fi anuntat castigatorul si se vor demara lucrarile.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

VIORICA DANCILA: Guvernul pe care il conduc si-a asumat obligatiile din cadrul NATO

Guvernul Romaniei si-a asumat in mod responsabil obligatiile care revin in cadrul NATO, a declarat duminica premierul Viorica Dancila cu prilejul participarii la o ceremonie militara organizata la sediul Ministerului Apararii Nationale, la implinirea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )