Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri. continuă pe Hotnews

Dancila: Facem o noua propunere de comisar. Despre invitatia lui Iohannis la consultari: Vin de indata, acelasi de indata cu care presedintele a decis sa numeasca ministrii interimari (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat ca va face o alta propunere de comisar european, in locul Rovanei Plumb. Cat despre invitatia la consultari, lansata de Klaus Iohannis, premierul a sustinut ca va onora invitatia la.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

Eugen Tomac (PMP), dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Principalul vinovat, Viorica Dancila. Sa se abtina de la orice nominalizare pana cand nu se voteaza motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu nominalizeze un alt parlamentar pentru functia de comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, pana cand se voteaza motiunea de ce.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Prima reactie a premierului, dupa ce i-a fost respinsa propunerea de comisar european. Viorica Dancila: Rovana are, in continuare, sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata seara, ca Rovana Plumb are, in continuare, sustinerea ei neconditionata, in ciuda faptului ca, joi, Comisia JURI din Parlamentul European a respins.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )