Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO viral pe Facebook: Trei tinere prezinta evolutia muzicii usoare romanesti.

România Liberă România Liberă,
VIDEO viral pe Facebook: Trei tinere prezinta evolutia muzicii usoare romanesti.

Un videoclip in care trei tinere prezinta evolutia muzicii usoare romanesti intre anii 1931-2013 a devenit viral pe reteaua de socializare Facebook. Marta, Ana si Beck s-au filmat in timp ce canta scurte fragmente din melodii celebre din ultimii 80 de ani, de la faimoasa melodie Zaraza lui Cristian Vasile, la slagarul De-ai fi tu salcie la mal interpretat de Mihaela Mihai si pana la hiturile moderne Apa, cantat de Loredana si Cabron, sau Ecou, melodia Elenei Gheorghe in colaborare cu . continuă pe România Liberă

Trei tinere si o chitara fac senzatie pe internet: Evolutia muzicii usoare romanesti, in doar cateva minute (VIDEO)

Trei tinere fac senzatie pe internet cu un clip in care canta melodii incepand cu anul 1931 si pana in prezent. Marta, Ana si Beck ilustreaza cu voci spectaculoase evolutia muzicii romanesti, cu ajutorul.

VIDEO Evolutia muzicii usoare romanesti in 10 minute, de la Zaraza la Eu vara nu dorm

Trei tinere romance interpreteaza, intr-un videoclip intitulat Evolutia muzicii usoare romanesti, versuri din aproximativ 70 de melodii romanesti, de la piese care au facut istorie, precum Zaraza a lui Cristian Vasile sau M-am indragostit numai de ea de Ducu Bertzi, la cantece lansate mai recent, ca Eu vara nu dorm a lui Connect-R.

Evolutia muzicii usoare romanesti in mai putin de 10 minute

Marta Cotuna, o tanara extrem de talentata ce isi pregateste concertul si albumul de debut muzical, a ales o modalitate inedita de a-si face cunoscut evenimentul. Artista prezinta, din dragoste pentru.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )