Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Vladimir Draghia, bruscat si amendat de jandarmi in fata Ateneului: Domle sunteti nebuni? De ce trageti asa de mine?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vladimir Draghia, bruscat si amendat de jandarmi in fata Ateneului: Domle sunteti nebuni? De ce trageti asa de mine?

Actorul Vladimir Draghia 32 de ani) a avut un conflict cu jandarmii si s-a ales cu o amenda joi seara, cand a fost indepartat din zona Ateneului Roman, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat in timpul ceremoniei de preluare a presedintiei Consiliului UE. continuă pe Adevărul

VIDEO Vladimir Draghia, bruscat si amendat de jandarmi in fata Ateneului: Domle, sunteti nebuni? De ce trageti asa de mine?

Actorul Vladimir Draghia 32 de ani) a avut un conflict cu jandarmii si s-a ales cu o amenda joi seara, cand a fost indepartat din zona Ateneului Roman, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat in timpul ceremoniei de preluare a presedintiei Consiliului UE.

Caru' cu vedete: Cine si-o mai aduce aminte nud pe Melania Trump? Fotografii de arhiva cu Prima Doamna a Statelor Unite; Vladimir Draghia, bruscat si cu hainele sfasiate, in fata Ateneului; S-a casatorit Catrinel Sandu n secret cu iubitul american? Am sp

Feli a postat prima fotografie cu iubitul ei. Feli este o persoana destul de discreta in ceea ce priveste viata ei privata. Multi s-au intrebat cine este si. Fostul star Dr. Quinn arata spectaculos, in costum de baie, la aproape 68 de ani! Jane Seymour este una dintre acele actrite de la Hollywood carora nu le.

Vladimir Draghia, VICTIMA jandarmilor, in fata sotiei si a fiicei sale: Ati innebunit, de ce trageti de mine? (VIDEO)

Vladimir Draghia a fost, joi seara, victima jandarmilor. Vedeta s-a trezit inconjurat de oamenii cu uniforme in timp ce isi astepta sotia si fiica, in centrul Bucurestiului, langa Ateneul Roman. in.

Nastase, ironic cu protestatarii din fata Ateneului: Plecasera de sub podoabele calului lui Carol I.Poate ca frigul genereaza unele dereglari de judecata

Fostul premier PSD Adrian Nastase comenteaza, intr-o postare pe blog, ceremonia care a avut loc joi seara la Ateneu pentru marcarea Presedintiei romane a Consiliului UE, dar si manifestatia pro Europa, care a avut loc in fata Ateneului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )