Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Helsinki, pentru summitul cu Donald Trump / Avionul a aterizat cu o ntrziere de jumatate de ora

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Helsinki, pentru summitul cu Donald Trump / Avionul a aterizat cu o ntrziere de jumatate de ora

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns luni la Helsinki, cu o intarziere de circa o jumatate de ora fata de program, pentru a participa la summitul cu liderul american Donald Trump, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Conferinta comuna de presa Donald Trump - Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

VIDEO A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin

A inceput primul summit bilateral intre Donald Trump si Vladimir Putin, la Helsinki, anunta AFP.

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

Trump, gafa inainte de summitul cu Vladimir Putin: Ce a declarat despre Finlanda, gazda intalnirii istorice (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a inceput cu o gafa sederea la Helsinki unde urmeaza sa se intalneasca cu presedintele rus Vladimir Putin. intr-o intanire cu presedintele finlandez Sauli Niinisto, liderul de la.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

VIDEO UPDATE A nceput primul summit bilateral Donald Trump - Vladimir Putin / Putin: A venit timpul sa vorbim despre relatiile noastre pe fond

Presedintele american Donald Trump a inceput luni, la Helsinki un summit istoric cu Vladimir Putin, cu speranta declarata de a stabili o relatie extraordinara cu omologul sau rus, scrie AFP.

intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

LIVE intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki VIDEO

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in sala Gotica a Palatului Prezidential.

VIDEO intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki. Primele declaratii

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in Sala Gotica a Palatului Prezidential.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )