Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Vladimir Putin, dezlantuit la locul tragediei din Siberia: Pierdem atat de multi oameni

România Liberă România Liberă,
VIDEO Vladimir Putin, dezlantuit la locul tragediei din Siberia: Pierdem atat de multi oameni

Presedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat marti la Kemerovo, oras industrial din vestul Siberiei,. continuă pe România Liberă

Putin, despre tragedia de la mall-ul din Siberia: Neglijenta criminala VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin a sosit, marti, la Kemerovo, orasul siberian care deplange victimele incendiului din mall care a facut cel putin 64 de morti, intre care multi copii.

Baba Vanga a prezis al patrulea mandat al lui Vladimir Putin. Ce ar fi spus clarvazatoarea despre liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a fost reales fara surprize pentru un al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Liderul de la Kremlin a castigat cu peste 75% din voturi, fiind al doilea presedinte dupa Stalin care sa se.

Scandalul Skripal: Reactia lui Vladimir Putin dupa ce SUA si tarile UE au lansat un val de expulzari. Ne vom ocupa in zilele urmatoare si vom raspunde fiecarei tari pe rand

Vladimir Putin reactioneaza dur dupa ce SUA si mai multe tari ale UE, plus Canada si Ucraina au decis luni sa expulzeze mai multi diplomati rusi, in scandalul legat de otravirea fostului spion Serghei.

Cum au fost denumite noile superarme ale Rusiei prezentate de Vladimir Putin

Rusia a dezvaluit denumirile alese pentru noile sale arme, pe care presedintele Vladimir Putin le-a caracterizat de curand drept invincibile. Numele au fost stabilite dupa un vot mai putin obisnuit organizat de armata rusa, la care au participat peste sapte milioane de persoane, releva agentia Reuters.

Tragedia de la Kemerovo: Robotii pro-Kremlin ar ncerca sa scoata basma curata autoritatile - avalansa de voturi negative la videoclipurile cu incendiul din Siberia

Internautii au observat un numar neobisnuit de mare de dislike-uri la inregistrarile video legate de incendiul care a ucis cel putin 64 de oameni in mall-ul din orasul rus Kemerovo, amintind de campaniile orchestrate pe Youtube impotriva unor videoclipuri precum cele ale opozantului numarul 1 al Kremlinului, Alexey Navalny. Activistii de pe social media au descoperit, de asemenea, ca multe dintre comentariile aspre la videoclipurile legate de incendiul de la Kemerovo au fost scrise de asa-numitii boti Kremlin, relateaza site-ulMeduza.

VIDEO SOCANT! INCENDIU intr-un mall din Rusia: 4 morti, zeci de raniti. Unii cumparatori au sarit pe geamuri ca sa se salveze (VIDEO)

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica intr-un mall din orasulKemerovo, aflat in sud-vestul regiunii ruse Siberia. O femeie si trei copii au murit. 26 de persoane au fost ranite, intre care si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )