Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Vladimir Putin, singur la slujba de Craciun pe stil vechi, intr-o biserica unde au fost botezati parintii sai

Adevărul Adevărul,
VIDEO Vladimir Putin, singur la slujba de Craciun pe stil vechi, intr-o biserica unde au fost botezati parintii sai

Presedintele rus Vladimir Putin a venit si de aceasta data singur la slujba de Craciun, pe care rusii o serbeaza pe stil vechi la 7 ianuarie, deplasandu-se pentru acest eveniment intr-o localitate rurala din regiunea Tver, la nord-vest de Moscova. continuă pe Adevărul

VIDEO. Presedintele PUTIN a fost SINGUR la slujba de CRACIUN

Presedintele Vladimir Putin a fost singur la slujba de Craciun, pe care rusii o serbeaza, pe stil vechi, la 7 ianuarie.

Vladimir Putin pozeaza in mare hocheist (video)

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, s-a relaxat in Ajunul Craciunului pe rit vechi sarbatorit la data de 7 ianuarie la o partida de hochei pe gheata.

Cum serbeaza ucrainenii Craciunul pe stil vechi

In timp ce pentru cei mai multi dintre locuitorii Romaniei, Craciunul a trecut de mult, peste zecile de mii de ucraineni din Maramures si din Bucovina, abia acum incep sarbatorile de iarna. Ei tin Craciunul pe stil vechi, dupa calendarul iulian .

Vladimir Putin a dat cartile pe fata: Putem distruge Statele Unite in jumatate de ora sau mai putin

In decembrie 2011, Vladimir Putin, pe atunci premier al Rusiei, era pregatit pentru rolul de presedinte. Vladimir Putin a tinut atunci un dineu luxos pentru academicieni si jurnalisti distinsi. Mancarea.

Vladimir Putin ar putea viza Insula Serpilor in 2016

Ucraina a dovedit in anul 2015 ca nu este o prada usoara. Tara a ramas unita in fata agresiunii ruse, iar liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-a vazut nevoit sa constate ca punerea in aplicare a proiectului Noua Rusie nu este tocmai.

Vladimir Putin ar putea viza Insula Serpilor in 2016, sustine analistul suedez Aaron Korewa

Ucraina a dovedit in anul 2015 ca nu este o prada usoara. Tara a ramas unita in fata agresiunii ruse, iar liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-a vazut nevoit sa constate ca punerea in aplicare a proiectului Noua Rusie nu este tocmai simpla. Dar daca Rusia ar anexa Insula Serpilor, lucrurile s-ar putea intoarce in favoarea sa.

Vladimir Putin tine Germania in suspans

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, nu a raspuns pana in prezent invitatiei germanilor de a participa la conferinta pe teme de securitate ce va avea loc la Munchen, la jumatatea lunii februarie.

Parfumul Leaders Number One, inspirat de Vladimir Putin, a fost pus in vanzare in Rusia

Un parfum numit Leaders Number One, al carui creator spune ca a fost inspirat de presedintele rus Vladimir Putin, a fost pus in vanzare la Moscova. Leaders Number One a fost creat de producatorul de parfumuri Vladislav Rekunov, originar din Belarus. O sticla costa 6. 500 de ruble, echivalentul a 95 de dolari, anunta Reuters.

Un astrolog din Odesa prezice ca Vladimir Putin va fi inlaturat de la putere in 2017

Presedintele rus Vladimir Putin va fi inlaturat de la putere in 2017, in anul camilei dupa calendarul zoroastrian, sustine astrologul ucrainean Vladimir Ross, care a prezis anexarea Crimeii, fuga fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici in Rusia in 2014, moartea fiului acestuia in 2015, atentatele din Franta de anul trecut si o serie de alte evenimente importante.

Cand va renunta Vladimir Putin la putere. Vesti nefaste pentru liderul rus

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va pleca de la putere in 2017, in anul camilei dupa calendarul zoroastrian, sustine astrologul ucrainean Vladimir Ross, care a prezis anexarea Crimeii, fuga fostului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )