Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. Vocea Romaniei. Cine este concurentul pentru care Loredana si Tudor Chirila regreta ca nu s-au intors

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Vocea Romaniei. Cine este concurentul pentru care Loredana si Tudor Chirila regreta ca nu s-au intors

La cea de-a cincea runda de auditii Vocea Romaniei, antrenorii Loredana si Tudor Chirila au spus ca regreta ca nu s-au intors pentru un concurent, Tomer Jack Weissbuch. continuă pe România Liberă

Vocea Romaniei, episodul cinci: o concurenta cu frecvente masculine in glas a intors toate scaunele: Nu am auzit asa ceva in Romania

Episodul cinci al show-ului Vocea Romaniei a iscat contre intre antrenori si nemultumiri in randul unora dintre concurenti. Mai multe voci antrenate deja, printre care fiul cantaretei Matilda Pascal Cojocarita si o componenta a orchestrei Petre Geambasu, au intors scaunele antrenorilor, insa o concurenta cu frecvente masculine si feminine a fost remarcata serii.

Vocea Romaniei: Loredana isi arata conditia fizica de invidiat

Tudor, Loredana, Smiley si Moga s-au asezat confortabil in scaune si sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune voci din cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute, de la 20:30, la Pro TV. De altfel, Loredana este placut surprinsa de un concurent, lupta dintre antrenori pentru cele mai bune voci continuand si in acest episod.

Ungurul care lupta pentru curatenia Romaniei. Cine este Magor Csibi, ecologistul care salveaza paduri virgine si sturioni braconati fara mila in Delta

Un ungur nascut in mijlocul Secuimii lupta pentru protejarea padurilor virgine din Romania, pentru sturionii din Delta Dunarii si pentru zimbrii din Carpati.

Pilotul Automat de la Volvo este prietenul pe care vrei sa-l iei la drum cu tine

O flota de 100 de masini autonome de la Volvo va ajunge pe strazile Suediei in 2017, iar acum, compania ne ofera un preview la modul in care va functiona interfata Sensus. Programul suedezilor de la Volvo pentru masinile autonome este destul de impresionant. Chiar daca nu se vor conduce singure 100% din timp, atunci [] Pilotul Automat de la Volvo este prietenul pe care vrei sa-l iei la drum cu tine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE. Adjunctul Politiei Capitalei, ARESTAT. Motivul arestarii: Ababei este pericol pentru ordinea publica! Fragmente din INTERCEPTARI

Robert Ababei, directorul adjunct al Politiei Capitalei, ARESTAT pentru ca a luat mita de 10. 000 de euro chiar in biroul sau de la Politiei Capitalei. Momentul a fost filmat. Din referatul procurorului rezulta ca Ababei a fost monitorizat pas cu pas, fiindu-i inregistrate toate comunicatiile. intalnirile i-am fost, dea asemenea, monitorizate, filmate.

Jessie J are inima franta. Motivul SCANDALOS pentru care s-a despartit de iubitul ei

Interpreta engleza Jessie J s-a despartit de iubitul ei, starul RB Luke James, pentru ca simtea ca el o foloseste pentru a-si creste faima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )