Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Votul pe prietenie. Care sunt aliantele politice si regionale care decid castigatorul Eurovision. Ce sanse are Romania anul acesta si cine e marea favorita

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Votul pe prietenie. Care sunt aliantele politice si regionale care decid castigatorul Eurovision. Ce sanse are Romania anul acesta si cine e marea favorita

Ceea ce banuiam toti a fost devoalat de catre jurnalistii britanici de la The Guardian: concursul Eurovision se castiga pe baza unor aliante puternice, bazate pe afinitati regionale si politice si mai putin pe calitatea piesei muzicale. continuă pe România Liberă

Votul pe prietenie. Care sunt aliantele politice si regionale care decid castigatorul Eurovision

Votul pe prietenie. Care aliante politice si regionale decid castigatorul Eurovision .

Dan Andronic, audiat la DNA in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea

Jurnalistul Dan Andronic de la Evenimentul Zilei s-a prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiat. Acesta a dat declaratii in dosarul in care sunt cercetate Ioana Basescu si Elena Udrea, potrivit.

Eurovision 2017. Care sunt marile favorite la trofeul Eurovision 2017 VIDEO

Eurovision 2017Italia si Portugalia au ajuns in finala concursului Eurovision 2017 ca mari favorite, exceptand surprizele, pentru marea gala de sambata care se va desfasura la Centrul.

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand amplasam o baie in apartament

Atunci cand construiesti o casa te gandesti la living, dormitoare si bucatarie, insa de multe ori nu te preocupa pozitia baii. Ei bine, exista cateva reguli de amplasare a acesteia dupa care multi arhitecti se ghideaza. Problema apare in apartamente, unde spatiul redus si continuitatea .

Care sunt preturile serviciilor private de ambulanta din Bucuresti

In cazul in care un pacient are nevoie de transport medical poate apela la Serviciile de Ambulanta Judetene, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sau la cele oferite de companiile private. In timp ce serviciile oferite de sistemul de sanatate.

Premiera: Un cerb a fost fotografiat mancand resturi dintr-un corp uman. Care sunt explicatiile specialistilor (FOTO)

Un cerba fost fotografiata, in premiera, mancand resturi dintr-un corp uman. Imaginile sunt surpinzatoare si ingrijoratoare in acelasi timp, avand in vedere ca este.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )