Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Wimbledon: Jelena Ostapenko si tinta favorita la serviciu: Robert Lindstedt, colegul de echipa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Wimbledon: Jelena Ostapenko si tinta favorita la serviciu: Robert Lindstedt, colegul de echipa

Ajuns la o varsta respectabila pentru un jucator de tenis, Robert Lindstedt 42 ani, fostul coleg al lui Horia Tecau) concureaza alaturi de Jelena Ostapenko in proba de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. Cei doi s-au calificat in sferturile de finala, insa nu aceasta performanta i-a scos in evidenta ci serviciile pe care letona i le-a administrat in ceafa colegului ei de echipa. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

VIDEO Wimbledon, ziua 6: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Cazatura Serenei Williams, zborul unei rachete si ghinionul copiilor de mingi

Organizatorii de la Wimbledon au realizat un montaj cu momentele care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a sasea zi de concurs de pe iarba londoneza. Serena Williams a oferit o cazatura spectaculoasa in apropierea fileului, in meciul jucat la dublu mixt alaturi de Andy Murray, iar o racheta si-a luat zborul din mana unui jucator la intalnirea cu mingea. in plus, ziua de sambata s-a dovedit una cu ghinion pentru doi copii de mingi care au devenit tinta sportivilor.

VIDEO Wimbledon - Cele mai spectaculoase lovituri din prima saptamana de intreceri

Prima saptamana de concurs de la Wimbledon s-a incheiat, iar loviturile spectaculoase si-au facut aparitia fara zgarcenie la All England Club. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase raliuri care au avut loc pana acum la cel de-all treilea Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )