Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Wimbledon: Roger Federer, dansul, calificarea impresionanta n turul doi si finalul unei ere pentru elvetian

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Wimbledon: Roger Federer, dansul, calificarea impresionanta n turul doi si finalul unei ere pentru elvetian

Stirea zilei in legatura cu Federer nu mai are cum sa fie calificarea lui pe repede inainte in turul doi de la Wimbledon, nu de data asta. Pe centralul londonez, elvetianul a aparut pentru prima data in incredibila-i cariera imbracat altfel. Celebrul logo a disparut, iar Roger a afisat noul echipament, cel oferit de japonezii de la Uniqlo. Dusan Lajovic a fost doar un sparring partner pentru cel care a pornit ca din tun in drumul spre al 9-lea trofeu de la All England Club. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Roger Federer, dansul, calificarea impresionanta n turul doi si finalul unei ere pentru elvetian

Stirea zilei in legatura cu Federer nu mai are cum sa fie calificarea lui pe repede inainte in turul doi de la Wimbledon, nu de data asta. Pe centralul londonez, elvetianul a aparut pentru prima data in incredibila-i cariera imbracat altfel. Celebrul logo a disparut, iar Roger a afisat noul echipament, cel oferit de japonezii de la Uniqlo. Dusan Lajovic a fost doar un sparring partner pentru cel care a pornit ca din tun in drumul spre al 9-lea trofeu de la All England Club.

PREZENTARE Wimbledon 2018: Splendoare n iarba londoneza - Simona Halep si eliberarea presiunii; Roger Federer, pictura si tineretea fara batrnete

Izvor nesecat de povesti glorioase, Wimbledon-ul isi asteapta cu portile larg deschise actorii care ne vor incanta la editia cu numarul 132 2-15 iulie). Nu e neaparat suprafata ei favorita, dar victoria de la Roland Garros ar putea sa elibereze resurse nebanuite de incredere. La patru ani distanta de la cea mai importanta performanta reusita la Wimbledon semifinale), Simona Halep a venit la Londra din postura de lider mondial si cu Grand Slam castigat. Ajuns la aproape 37 de ani ii va implini pe 8 august), Roger Federer este indreptatit sa spere la titlul cu numarul 9 !) la All England Lawn Tennis and Croquet Club - nimeni nu picteaza mai bine ca expresul elvetian pe iarba. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a celui de-al treilea Grand Slam al anului - Wimbledon.

Roger Federer, aparitie-SOC la Wimbledon 2018: Ce echipament a purtat campionul elvetian si cati bani va primi el pentru schimbarea sponsorului (FOTO)

Luni, 2 iulie 2018, marcheaza finalul unei ere. Marele campion Roger Federer, in varsta de 36 de ani, a debutat la Wimbledon, turneu pe care l-a castigat de 8 ori, socandu-si fanii. Elvetianul si-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )