Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata incredibil dupa ce a condus cu 5-1 n decisiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata incredibil dupa ce a condus cu 5-1 n decisiv

Su-Wei Hsieh 31 WTA) a iesit din nou la vanatoare de jucatoare din TOP 10, performanta acesteia fiind cu atat mai importanta cu cat a fost condusa cu 5-1 in decisiv. A fost momentul din care Karolina Pliskova si-a pierdut total busola, cehoaica pierzand sase game-uri la rand. Hsieh obtine calificarea in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai dupa un meci care a durat doua ore 6-4, 1-6, 7-5). continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Karolina Pliskova, victorie n trei seturi cu Dominika Cibulkova (Programul optimilor)

Karolina Pliskova 5 WTA, cap de serie numarul 4) s-a calificat in optimile turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 3-6, 6-3.

WTA Dubai: Caroline Garcia, eliminata n turul doi de Jennifer Brady (117 WTA)

Dupa o victorie categorica in primul tur, Caroline Garcia 20 WTA), favorita numarul 14, a fost eliminata inca din runda a doua la turneul Premier 5 de la Dubai. Frantuzoaica a fost invinsa de Jennifer Brady 117 WTA), scor 6-4, 7-5.

WTA Dubai: Angelique Kerber, eliminata n optimi - A pierdut decisivul cu 6-0

Angelique Kerber favorita 5) a parasit turneul Premier 5 de la Dubai in optimi, nemtoaica fiind depasita in trei seturi de Su-Wei Hsieh Taiwan, 31 WTA). Dupa o ora si 44 de minute, Hsieh s-a impus in trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-0.

WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Sofia Kenin - Caderea continua

Sofia Kenin cea care i-a castigat un set Simonei la Australian Open) a reusit sa o elimine pe Mihaela Buzarnescu in runda inaugurala a turneului Premier 5 de la Dubai. Locul 37 in lume, americanca a profitat din plin de erorile Mihaelei, sportiva noastra 29 WTA) nereusind din pacate sa treaca peste perioada mai putin fasta pe care o traverseaza 6-3, 6-0 pentru Kenin).

WTA Dubai: Irina Bara, eliminata n optimile probei de dublu

Perechea Irina Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) a fost invinsa, miercuri, in turul doi la competitia de la Dubai, turneu dotat cu premii de aproape 3 milioane de euro.

WTA Dubai: Belinda Bencic, adversara Simonei Halep din sferturi dupa ce a salvat sase mingi de meci

Belinda Bencic 45 WTA) va fi adversara Simonei Halep in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a salvat sase mingi de meci in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-67) in fata Arynei Sabalenka 9 WTA). Tot in sferturi s-au calificat si Karolina Pliskova si Elina Svitolina, care au trecut de Alison Riske, respectiv Garbine Muguruza.

WTA Dubai: Petra Kvitova, n sferturi dupa o victorie muncita cu Jennifer Brady

Petra Kvitova 4 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 7-5, 1-6, 6-3 pe americanca Jennifer Brady 117 WTA). Partida a durat doua ore si 12 minute.

WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, nvinse n primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska Romania/Polonia) a parasit competitia de la Dubai inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de perechea Anna-Lena Groenefeld/Demi Schuurs Germania/Olanda, cap de serie numarul 8), scor 6-2, 6-4.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )