Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si favorita 5, s-a calificat, noaptea trecuta, in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 3 mondial si favorita 2. continuă pe Hotnews

Qiang Wang (18 WTA), adversara Simonei Halep in sferturile de la Miami

Sportiva chineza Qiang Wang, locul 18 WTA si cap de serie numarul 18, a invins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, locul 50 WTA, si va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinale la Miami. Ora meciului, un adevarat test pentru iubitorii tenisului

Simona Halep trebuie sa treaca de Karolina Pliskova, joi noaptea, pentru a redeveni numarul unu mondial.

VIDEO WTA Miami: Petra Kvitova, invinsa in sferturi de Ashleigh Barty - Simona Halep, singura care o mai poate detrona pe Naomi Osaka de pe locul intai

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA si cap de serie numarul 2, in sferturile de finala ale Miami Open.

WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 03:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de joi, iar partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinale) va avea loc in sesiunea de seara, fiind ultimul meci al zilei. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:00 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a revenit Simona Halep in partida cu Qiang Wang si reactia de milioane a tatalui ei

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, o victorie impotriva acesteia urmand sa o readuca pe locul 1 WTA.

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu dupa o revenire spectaculoasa in fata Simonei Halep

Echipa formata din Monica Niculescu si Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce a trecut de cuplul inedit format din Simona Halep si Julia Goerges Romania/Germania), scor 1-6, 7-5, 10-8.

WTA Miami: Simona Halep vs Qiang Wang se va disputa miercuri, de la ora 19:00

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Miami au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep 3 WTA) si Qiang Wang 18 WTA) din sferturi urmand sa fie prima a zilei de pe arena centrala Hard Rock Stadium). Duelul va incepe la ora 19:00 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

WTA Miami: Simona Halep vs Venus Williams se va juca luni, nu inainte de ora 22:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 22. 00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Darren Cahill i-a schimbat mentalul Simonei Halep: Ii multumesc pentru acel moment

Cunoscuta pentru temperamentul ei vulcanic in anumite momente ale meciurilor, Simona Halep recunoaste ca Darren Cahill, fostul ei antrenor, are un merit decisiv in schimbarea starii de spirit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )