Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Simona Halep si Julia Goerges, victorie in fata unei echipe puternice la dublu (4-6, 6-1, 10-6 vs Timea Babos si Kristina Mladenovic)

Simona Halep si Julia Goerges au produs surpriza primului tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, invingand echipa favorita nr. 2, formata din Timea Babos si Kristina Mladenovic Ungaria/Franta), scor 4-6, 6-1, 10-6. Meciul a durat o ora si 15 minute.

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina).

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

VIDEO WTA Miami: Bianca Andreescu a ajuns la 30 de victorii in acest sezon (6-3, 6-3 cu Sofia Kenin) - Posibil duel cu Angelique Kerber in turul trei

Bianca Andreescu 24 WTA) este de neoprit si la Miami, acolo unde a invins-o in turul al doilea pe Sofia Kenin 34 WTA), cap de serie 32, scor 6-3, 6-3, luandu-si astfel revansa in fata americancei. Kenin este ultima jucatoare care a invins-o pe Andreescu in acest sezon, in semifinale la Acapulco.

VIDEO WTA Miami: Naomi Osaka, debut cu victorie - Yanina Wickmayer i-a pus probleme liderului mondial in setul al doilea

Naomi Osaka 1 WTA) a avut parte de un debut destul de dificil la turneul Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in trei seturi pe belgianca Yanina Wickmayer 141 WTA), venita din calificari. Desfasurarea scorului a fost una ciudata. Nipona nu i-a lasat nicio sansa adversarei in primul set 6-0), insa Wickmayer s-a eliberat de presiune in actul secund si s-a impus la tie-break 7-3). in decisiv, belgianca n-a mai avut insa resursele necesare, liderul mondial a cedat un singur game si obtinut calificarea in turul al treilea, scor 6-0, 6-73), 6-1.

VIDEO WTA Miami: Debut cu victorie pentru Victoria Azarenka (succes in trei seturi cu Dominika Cibulkova)

Victoria Azarenka a avut parte de un debut fericit la turneul de la Miami, fostul lider mondial trecand in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4, de Dominika Cibulkova. Meciul a avut loc pe Hard Rock Stadium arena centrala a competitiei de categorie Premier Mandatory).

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

WTA Miami: Taylor Townsend, adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea americana Taylor Townsend, locul 96 WTA, venita din calificari, a acces, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep.

Simona Halep, calificata fara probleme in turul al treilea la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, in timp ce.

Simona Halep, victorie intr-o ora si trei minute in fata americancei Taylor Townsend, in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si favorita 2, s-a calificat in turul trei al turneului Miami Open, impunandu-se cu scorul de 6-1, 6-3, intr-o ora si trei minute, in fata americancei Taylor Townsend, locul 96 mondial, sportiva care a venit din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )