Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Miami: Venus Williams, n optimi dupa un meci maraton - Kiki Bertens a ratat trei mingi de meci

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Miami: Venus Williams, n optimi dupa un meci maraton - Kiki Bertens a ratat trei mingi de meci

Venus Williams cap de serie numarul 8) a reusit sa obtina calificarea in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, americanca invingand-o pe Kiki Bertens Olanda, 29 WTA) dupa un meci care a durat doua ore si 56 de minute. A fost 5-7, 6-3, 7-5 pentru Venus, jucatoare care a castigat de trei ori competitia de la Miami 1998, 1999 si 2001). Olandeza a ratat doua mingi de meci la scorul de 5-3 in decisiv si inca una la scorul de 5-4. continuă pe Hotnews

Venus Williams in optimi la Miami, dupa ce a salvat trei mingi de meci si a revenit de la 1-4 in setul trei in fata olandezei Bertens

Jucatoarea americana Venus Williams, locul 8 WTA si favorita 8, s-a calificat, duminica, in optimile de finala ale turneului Miami Open, invingand-o in turul trei pe sportiva olandeza Kiki Bertens, numarul 29 mondial si cap de serie 29, scor 5-7, 6-3, 7-5.

VIDEO WTA Miami: Surpriza uriasa - Caroline Wozniacki, eliminata n turul doi dupa ce a cstigat primul set cu 6-0

DanezaCaroline Wozniacki locul 2 WTA) a parasit turneul de la Miami inca din turul doi, iarSimona Halepse poate distanta si mai mult in fruntea clasamentuluiWTA. Finalista la editia de anul trecut a competitiei, Wozniacki a fost invinsa incredibil de Monica Puig 82 WTA), dupa ce isi adjudecase primul set cu 6-0. Scorul final a fost 0-6, 6-4, 6-4 in favoarea jucatoarei din Puerto Rico, dupa o ora si 58 de minute.

VIDEO WTA Miami: Garbine Muguruza si Angelique Kerber, n optimile competitiei americane (Rezultate complete)

Cap de serie numarul trei, Garbine Muguruza s-a calificat fara nicio emotie in optimile turneului de categorie Pemier Mandatory de la Miami, invingand-o fara drept de apel pe Christina McHale SUA, 91 WTA), scor 6-2, 6-1. in alta partida a serii, Angelique Kerber favorita numarul 10) a trecut in doua seturi de Anastasia Pavlyuchenkova Rusia), cap de serie numarul 23, scor 6-4, 6-4.

VIDEO WTA Miami: Si-a gasit nasul - Naomi Osaka, eliminata n turul doi de Elina Svitolina

Aflata pe val dupa castigarea Indian Wells-ului si dupa ce a trecut in runda inaugurala de la Miami de Serena Williams, Naomi Osaka 22 WTA) nu a avut raspunsul necesar pentru a-i sta in cale Elinei Svitolina. Cap de serie numarul patru, Svitolina a dominat tactic meciul cu mai tanara adversara, iar deplasarea din defensiva a facut diferenta - nipona a fost obligata sa trimita mereu o minge in plus 6-4, 6-2).

WTA Miami: Serena Williams, invinsa categoric de Naomi Osaka in runda inaugurala

Serena Williams, fost numarul 1 mondial, a fost invinsa de japoneza Naomi Osaka, in primul tur la turneul de la Miami, de categorie Premier Mandatory. Williams a fost invinsa de japoneza Naomi Osaka, locul 22 WTA, invingatoarea de la Indian Wells, scor 6-3, 6-2.

VIDEO ATP Miami: Novak Djokovic nu se regaseste - Srbul a fost nvins n turul doi de Benoit Paire (scor 3-6, 4-6)

Dupa ce a fost eliminat in turul doi la Indian Wells la primul meci disputat dupa o interventie chirurgicala la cot), Novak Djokovic 12 ATP) nu a avut o soarta mai buna nici la turneul Masters de la Miami. Fostul liderul mondial a fost invins in meciul sau de debut la competitia americana, scor 6-3, 6-4, de francezul Benoit Paire locul 47 ATP).

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, n turul trei cu mari emotii (3-6, 6-3, 7-5 cu Oceane Dodin)/ Nu a fost debutul la care ne-am fi asteptat

Intoarsa din drumul spre aeroport de organizatori, Oceane Dodin prezenta pe tabloul principal in calitate de lucky loser) si-a vandut scump pielea in meciul cu liderul mondial, frantuzoaica profitand si de o zi mai putin inspirata a Simonei Halep. A fost nevoie de set decisiv pentru ca Simona sa treaca de Dodin 3-6, 6-3, 7-5, dupa doua ore si 6 minute). Urmeaza un clasic pentru Halep: confruntare cu Agnieszka Radwanska, poloneza cu care se afla la egalitate in meciurile directe 5-5).

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 6-3, 2-6, 3-6/ Halep paraseste competitia n turul al treilea

Aventura Simonei Halep 1 WTA) la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami a luat sfarsit in turul al treilea, jucatoarea noastra fiind invinsa in trei seturi de poloneza Agnieszka Radwanska locul 32 WTA), cap de serie numarul 30, scor 3-6, 6-2, 6-3. Evolutia Simonei a fost una a extremelor, liderul mondial alternand momentele bune cu greselile inexplicabile: a reusit 31 de lovituri castigatoare, insa a comis nu mai putin de 44 de erori nefortate.

WTA Miami: Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua luni la dublu, dupa ora 02:00

Simona Halep si Irina-Camelia Begu sunt singurele reprezentate ale Romaniei ramase in competitia de la Miami, cele doua jucatoare urmand sa evolueze in noaptea de duminica spre luni, dupa ora 02:00 ora Romaniei), in optimile probei de dublu.

WTA Miami: Oceane Dodin, adversara Simonei Halep in turul doi/ Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Marius Copil joaca, joi

Frantuzoaica Oceane Dodin, locul 98 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, va fi adversara Simonei Halep, locul 1 mondial, in turul doi la Miami Open, potrivit news. ro. Dodin a trecut in primul tur de Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, scor 6-4, 7-6 3), 6-3, dupa doua ore si 14 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )