Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO WTA Monterrey: Elina Svitolina si Johanna Konta s-au calificat in sferturi Programul meciurilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Monterrey: Elina Svitolina si Johanna Konta s-au calificat in sferturi Programul meciurilor

Elina Svitolina si Johanna Konta, principalele doua favorite ale turneului de la Monterrey Mexic), si-au asigurat prezenta in faza sferturilor, dupa ce le-au invins in optimi pe Olga Govortsova, respectiv Tatjana Maria. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Monterrey: Kim Clijsters si Victoria Azarenka, eliminate in primul tur; Elina Svitolina, in optimi (Rezultatele zilei)

Kim Clijsters si Victoria Azarenka, foste ocupante ale locului 1 WTA, au parasit turneul de la Monterrey Mexic) inca din prima runda. Elina Svitolina, principala favorita a competitiei, s-a calificat fara emotii in optimi.

VIDEO WTA Monterrey: Sloane Stephens, eliminata in optimi de o jucatoare de 17 ani (Rezultatele zilei)

Parcursul lui Sloane Stephens 37 WTA, favorita 5) la turneul de la Monterrey Mexic) s-a oprit in optimi. Americana a fost invinsa de canadianca Leylah Annie Fernandez 126 WTA, 17 ani), scor 6-74), 6-3, 6-3, la capatul unei partide care a durat doua ore si opt minute.

WTA Monterrey: Venus Williams, eliminata in primul tur - infrangeri pe linie in acest an pentru americanca

Venus Williams 65 WTA), beneficiara unui wild card, a parasit si turneul de la Montterey inca din runda inaugurala. Americanca a fost invinsa de Anna Karolina Schmiedlova 199 WTA), jucatoare venita din calificari, scor 4-6, 6-3, 6-2.

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )