Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA). continuă pe Hotnews

LIVETEXT / VIDEO, ora 12.00: Simona Halep vs Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep debuteaza la Roma, direct in turul secund, unde o intalneste pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

Simona Halep s-a pregatit luni la Roma alaturi de Garbine Muguruza

In asteptarea aflarii numelui jucatoarei pe care o va intalni in turul doi de la Roma, Simona Halep s-a antrenat luni alaturi de Garbine Muguruza. intrecerea de la Foro Italico de categorie Premier 5) este ultima repetitie inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de luptatoarea Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea intregii asistente. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenti pe arena Pietrangeli. Desi a castigat primul set 6-3), sportiva din Cehia le-a cedat pe urmatoarele doua 6-3, 7-5).

VIDEO WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Angelique Kerber dupa un meci maraton/ La capatul puterilor

Dupa doua ore si 38 de minute, Irina Begu a fost nevoita sa se recunoasca invinsa de Angelique Kerber, in turul doi al turneului de la Roma Premier 5). Consumul de energie a fost unul imens, cele doua fiind epuizate la finalul disputei 3-6, 7-5, 7-5 pentru Angie).

ALERTA! SIMONA HALEP, in pericol la ROMA! S-a aflat in urma cu PUTIN TIMP

Jucatoarea americana Madison Keys, locul 14 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep. Keys, favorita 13, a invins-o in turul.

ALERTA! SIMONA HALEP, in pericol la ROMA! S-a intamplat in urma cu PUTIN TIMP

Jucatoarea americana Madison Keys, locul 14 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Roma, faza in care o va intalni pe Simona Halep. Keys, favorita 13, a invins-o in turul.

Simona Halep - Naomi Osaka, miercuri, de la ora 12.00, n turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, dupa ora 12. 00, cu japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Partida este prima de pe Pietrangeli, arena secundara la Foro Italico, dar poate cea mai frumoasa din complex.

Simona Halep, dupa victoria categorica din meciul cu Naomi Osaka: Am stiut cum sa joc mpotriva ei

Simona Halep a avut parte de un debut fericit la Roma turneu Premier 5), liderul mondial cedand doar un singur game in meciul cu Naomi Osaka 6-1, 6-0). Am stiut cum sa joc impotriva ei, a fost un meci foarte bun. M-a bucurat de doua ori aceasta victorie, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport. in optimi, Halep o va intalni pe Madison Keys.

Americanii stiu cum va fi eliminata Simona Halep la Roma, dar ii prevad succesul la Roland Garros

Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului WTA de la Roma, unde o va intalni pe japoneza Naomi Osaka.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )