Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO.YouTube a implinit 10 ani. Care este cel mai vizionat clip

România Liberă România Liberă,
VIDEO.YouTube a implinit 10 ani. Care este cel mai vizionat clip

Videoclipul piesei Gangnam Style, al rapperului coreean Psy, ocupa prima pozitie in topul 10 al celor mai vizionate clipuri de pe site-ul YouTube, clasamentul fiind realizat la implinirea a 10 ani de la infiintarea platformei online, informeaza hollywoodreporter. com, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO: Youtube a implinit 10 ani. Vezi cele mai populare 10 clipuri din toate timpurile

Canalul de video sharing Youtube va implini recent 10 ani. Pana in prezent, youtube a reusit sa stranga peste 1 miliard de vizitatori unici in fiecare luna, iar serviciile de publicitate afiliate youtube au incasari de milioane de euro.

Valentines Day, ziua in care aniversam 10 ani de YouTube: Cum ne-a schimbat Internetul

Valentines Day ne-a adus in urma cu 10 ani portalul YouTube. in urma cu un deceniu, fondatorii acestuia cumparau domeniul si pregateau lansarea unui serviciu care avea sa fie cumparat de Google cu peste 1,5 miliarde de dolari. Acum, 10 ani mai tarziu, videoclipul e o componenta indispensabila a Internetului. De Valentines Day, fondatorii YouTube [].

Europa va fi lovita de o noua CRIZA. De data aceasta va dura cel putin 10 ani

Europa s-ar putea confrunta cu stagnare economica si dobanzi aproape de nivelul zero timp de cel putin 10 ani, similar cu situatia Japoniei din anii 90, ceea ce va pune presiune pe veniturile bancilor si va.

Europa va fi lovita de o noua CRIZA. De data aceasta va dura cel putin 10 ani

Europa s-ar putea confrunta cu stagnare economica si dobanzi aproape de nivelul zero timp de cel putin 10 ani, similar cu situatia Japoniei din anii 90, ceea ce va pune presiune pe veniturile bancilor si va.

Tanarul roman care si-a crescut afacerea de 1.000 de ori in 10 ani

Are un business de cateva zeci de milioane de euro pe care l-a cladit in 10 ani. Este unul dintre oamenii destul de puternici incat sa aleaga calea antreprenoriatului inca de tineri, iar rezultatele nu au incetat sa apara. A simtit pulsul.

VIDEO Experimentul musulmanului legat la ochi care a vrut sa fie imbratisat de straini pe strada

Sunt musulman. Sunt etichetat ca fiind terorist. Eu am incredere in tine. Tu ai incredere in mine? Imbratiseaza-ma. Acestea sunt cuvintele lui Mustafa Mawla, din Toronto, care sta legat la ochi si vrea sa fie imbratisat, scrie The Telegraph.

Nicusor Constantinescu lanseaza noi atacuri la adresa procurorilor DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat

Nicusor Constantinescu ataca din nou procurorii DNA, pe care ii acuza de presiuni in dosarele in care este cercetat. Presedintele Consiliului Judetean Constanta pretinde ca anchetatorii nu au probe impotriva.

ANALIZA. Care este cea mai mare FRICA a lui Vladimir Putin in aceste momente

Lui Vladimir Putin ii este frica de NATO, iar explicatia este mai simpla decat ne-am fi imaginat: geografia. Atunci cand Razboiul Rece era la apogeu, puterea URSS-ului si a aliatilor Pactului de la Varsovia.

Bica va fi citata ca martor in dosarul in care este implicat Traian Berbeceanu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie care judeca dosarul in care fostul sef al BCCO Alba-Iulia Traian Berbeceanu este atat inculpat, cat si parte vatamata, au admis citarea ca martor in proces a fostului sef DIICOT Alina Bica.

Jocurile de PlayStation 4, pe orice telefon: Care este aplicatia care a facut acest lucru posibil

Remote Play, aplicatiacare va permite sa accesati jocurile de PlayStation 4 de pe telefonul mobil, a fost portata si functioneaza pe aproape orice telefon Android. Dupa cum probabil stiti, Remote Play pe Google Play Store este compatibila doar cu telefoanele Xperia fabricate de cei de la Sony. in urma cu aproximativ treiluni, insa, un grup [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )