Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Zeci de fani au asteptat echipa CFR Cluj la aeroport: Suntem mandri de voi!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Zeci de fani au asteptat echipa CFR Cluj la aeroport: Suntem mandri de voi!

Zeci de fani ai echipei CFR Cluj au fost prezenti, vineri seara, la aeroportul din Cluj-Napoca, unde i-au asteptat pe jucatorii lui Dan Petrescu, reveniti de la Sevilla. continuă pe Hotnews

Sevilla CFR Cluj Live Stream Online pe Digi Sport 1 Europa League

Meciul dintre Sevilla si CFR Cluj va avea loc joi, 27 februarie, de la ora 22:00 Digi, Dolce, Look), pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, in mansa secunda a 16-imilor de finala ale Europa League. CFR Cluj si Sevilla s-a incheiat la egalitate, 1-1, saptamana trecuta, in prima mansa. Sevilla CFR Cluj Live Stream .

Ion Craciunescu da verdictul dupa faza care a eliminat CFR Cluj din Europa

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu s-a exprimat, joi noapte, pe subiectului hentului care a decis meciul retur dintre Sevilla si CFR Cluj.

Cine transmite la TV meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League

Sevilla si CFR Cluj se intalnesc, joi, de la 22:00, in returul 16-imilor Europa League, iar scorul va incepe de la 1-1. Spaniolii sunt favoriti, dar campionii Romaniei au facut cateva victime cu nume in acest sezon european. Meciul Sevilla CFR Cluj din 16-imile Europa League transmis Tv Echipele probabile: Sevilla: Bounou .

LIVE Sevilla - CFR Cluj. VAR-ul anuleaza golul calificarii CFR-ului. Petrescu in pragul crizei de nervi

Joi seara transmitem live text in aceasta pagina returul dublei dintre CFR Cluj si Sevilla. Se joaca pe Sanchez Ramon Pizjuan, un loc incarcat de istorie pentru fotbalul romanesc. Meciul incepe la 22:00.

Sevilla a tremurat pentru calificare cu campioana Romaniei: CFR Cluj a dat gol intr-un final de infarct, dar reusita a fost anulata de VAR Vezi toate rezultatele serii de Europa League

CFR Cluj, campioana Romaniei la fotbal, putea reusi o calificare istorica in optimile Europa League, in Spania, unde trebuia sa intoarca soarta unei duble cu Sevilla, specialista competitiei. Cu 1-1 in tur, .

Totul despre Sevilla CFR Cluj

Cea mai importanta partida a sezonului pentru CFR Cluj in cupele europene are loc joi seara pe Sanchez Ramon Pizjuan din Sevilla.

Sevilla, precauta inaintea returului cu CFR Cluj - Ce a spus Julen Lopetegui despre campioana Romaniei

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Julen Lopetegui, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca adversara din 16-imile de finala ale Ligii Europa, CFR Cluj, este mai periculoasa in deplasare decat acasa si are capacitatea de a se adapta la orice sistem de joc, astfel ca gruparea spaniola este precauta inaintea returului de joi.

Julen Lopetegui: CFR Cluj este mai periculoasa in deplasare decat acasa

CFR Cluj este mai periculoasa in deplasare decat acasa, a estimat antrenorul echipei de fotbal Sev.

CFR Cluj, campioana sezonului regulat

CFR Cluj s-a impus in ultimul derby din sezonul regulat al Ligii 1, impotriva leilor de la Univers.

LiveText Sevilla vs CFR Cluj 0-0 (Rep. II) - 87 Paun inscrie, dar golul este anulat pentru un hent la Traore Bordeianu, eliminat

A fost 1-1 in tur, intr-un meci in care CFR-ul a fost egalata in minutul 82. Chiar si cu o victorie, lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult, spune Dan Petrescu. Sevilla este favorita certa la calificarea in optimile Europa League, dar Ciprian Deac si compania spera intr-o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla vs CFR este LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )