Libnet.ro
UNICEF

18:30

Videoclipurile de pe YouTube vor putea fi vizionate fara conexiune la internet

Antena3 Antena3,
Videoclipurile de pe YouTube vor putea fi vizionate fara conexiune la internet

Platforma video YouTube vine cu o veste buna pentru utilizatorii ei. incepand cu luna noiembrie, videoclipurile publicate pe YouTube vor putea fi vizionate chiar daca utilizatorul nu are o conexiune la internet. continuă pe Antena3

Mazare vrea sa transforme Mamaia in Las Vegas: Turistii se vor putea casatori in doua capele ce vor fi construite in statiune

Doua capele vor fi construite la Mamaia, unde se vor putea casatori atat turistii, cat si locuitorii Constantei. Arhiepiscopia Tomisului a primit drept de folosinta asupra a doua terenuri in suprafata.

Noutate pe litoral: doua capele unde se vor putea casatori si turistii in statiunea Mamaia

Doua capele ar urma sa fie construite la Mamaia, dupa ce Arhiepiscopia Tomisului a primit drept de folosinta asupra a doua terenuri in suprafata totala de peste 700 de metri patrati, primarul Radu Mazare anuntand ca acolo se vor putea casatori atat.

Pricopie: Elevii vor putea sa foloseasca la clasa tabletele electronice, potrivit noului regulament scolar

Noul regulament scolar este aproape finalizat, urmand sa fie pus in dezbatere publica, iar potrivit acestuia, elevii vor putea sa aduca si sa foloseasca la clasa tablete electronice, a anuntat, marti,.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )