Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEOREPORTAJ Cum apara NATO zona Marii Negre. Imagini de la cel mai mare exercitiu militar al aliantei n Romnia

Hotnews Hotnews,
 VIDEOREPORTAJ Cum apara NATO zona Marii Negre. Imagini de la cel mai mare exercitiu militar al aliantei n Romnia

In ultimele sapte zile cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO a fost Marea Neagra. 21 de nave militare, un submarin si 10 aeronave de lupta au participat la exercitiul Sea Shield 18 - cele mai mari manevre militare NATO din acest an de pe flancul sud-estic al aliantei. Exercitiul care a reunit peste 2. 300 de militari din mai multe tari NATO a fost organizat de Fortele Navale Romane si a vizat scenarii de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum apara NATO zona Marii Negre. Imagini de la cel mai mare exercitiu militar al aliantei n Romnia din acest an

In ultimele sapte zile cel mai activ punct de pe harta operatiunilor NATO a fost Marea Neagra. 21 de nave militare, un submarin si 10 aeronave de lupta au participat la exercitiul Sea Shield 18 - cele mai mari manevre militare NATO din acest an de pe flancul sud-estic al aliantei. Exercitiul care a reunit peste 2. 300 de militari din mai multe tari NATO a fost organizat de Fortele Navale Romane si a vizat scenarii de lupta impotriva amenintarilor asimetrice, aeriene, submarine si maritime. HotNews. ro a fost in largul Marii Negre si a surprins imagini inedite cu si de pe navele de razboi ale Romaniei si aliatilor.

in jurul Marii Negre, prin cinci documentare Pelicam: viata din delta, stramtoarea Bosforului sau nesfarsitul Siberiei

Pelicam va invita si in acest an intr-o calatorie cinematografica in jurul Marii Negre. Cele cinci filme din sectiunea Black Sea Docs de anul acesta sunt pretextul perfect pentru a descoperi viata si natura din Delta Dunarii, stramtoarea Bosforului sau nesfarsitul Siberiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )