Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIG a avut profit de 1,8 milioane euro in Romania, in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIG a avut profit de 1,8 milioane euro in Romania, in primul trimestru

Vienna Insurance Group transmite ca masurile de restructurare din tara noastra dau rezultate si au condus la inregistrarea unui profit inainte de impozitare) de 1,8 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Intermedieri de 300 milioane euro si un nou lider de piata

Potrivit estimarilor INSURANCE Profile realizate in baza datelor financiare transmise de 56 de societati de intermediere in asigurari, la finalul lunii martie 2015, piata de brokeraj in asigurari din Romania s-a apropiat de valoarea de 300 milioane euro 1,3 miliarde lei), echivalentul a circa 58% din totalul pietei de asigurari.

Leasingul auto a crescut in primul trimestru cu 14%, la 277 milioane euro

Piata de leasing auto a consemnat in primul trimestru o crestere de 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 277,08 milioane euro, cel mai dinamic fiind segmentul vehiculelor comerciale, in special cele grele, a declarat luni directorul general.

Mall-urile si birourile Afi au facut venituri din chirii de aproape 9 milioane euro in T1

AFI Europe Romania a avut in primul trimestru venituri operationale nete de aproape noua milioane de euro, mai mari cu 8,1% fata de aceeasi perioada din 2014, cresterea fiind sustinuta in special de cele doua cladiri noi de birouri, AFI Park 2 si AFI.

Grupare de proxeneti care exploata romance, destructurata. Reteaua a avut venituri de patru milioane de euro in doi ani

Treizeci de persoane suspectate de apartenenta la o retea de proxenetism care exploata romance au fost retinute marti in Romania si Franta, anunta Politia franceza, citata de site-ul cotidianului.

Guvernul norvegian ofera 1,4 milioane euro pentru colectarea selectiva a deseurilor in Romania

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,4 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile de la populatia din Romania, implementat de Total Waste Management, a carui valoare se ridica la 4 milioane de euro, mentioneaza un comunicat transmis redactiei.

Romania va primi 31,8 milioane euro pentru programe privind forta de munca in randul tinerilor

Secretarul de stat pentru afaceri europene in MAE, George Ciamba, a participat, azi la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale CAG), unde au fost aprobate modificari privind pre-finantarea pentru programele operationale referitoare la ocuparea fortei de munca in randul tinerilor, urmand ca Romania sa primeasca, in noua varianta, 31,8 milioane de euro fata de 1,6 milioane de euro in varianta anterioara.

Valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit 700 milioane euro in 2014

Crosspoint Imobiliare precizeaza ca valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit, in anul 2014, suma de 700 de milioane de euro, pentru prima data dupa 2008, arata un comunicat transmis redactiei.

Lichidator: 60% din firmele romanesti cu active peste 1,5 milioane euro, in fata insolventei iminente sau in dificultate

Mai mult de jumatate dintre companiile cu active de peste 1,5 milioane de euro, prezente in economia romaneasca, sunt in insolventa iminenta sau in dificultate, a declarat, marti, seful unei case de insolventa. Vorbim aici de multe companii mici si medii din Romania, a precizat Directorul general al CITR Group, Andrei Cionca, citat de Agerpres.

Trei angajati ANAF ar fi dat unei persoane cercetate date dintr-un dosar de evaziune de 16,5 milioane euro

Trei functionari de la ANAF sunt cercetati pentru compromiterea intereselor justitiei si favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi dat unei persoane cercetate informatii despre probe, audieri de martori si cereri de inscrisuri dintr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu estimat la 16,5 milioane de euro, scrie Mediafax. Tribunalul Bucuresti arata, intr-un comunicat de presa, ca in dosarul in care miercuri au loc 34 de perchezitii, in Bucuresti si judetele Ilfov, Valcea si Prahova, sunt cercetati si trei functionari din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), pentru savarsirea infractiunilor de compromitere a intereselor justitiei si favorizarea faptuitorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )