Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIG: Piata de asigurari din Romania a crescut de 6 ori mai rapid decat cea din Austria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIG: Piata de asigurari din Romania a crescut de 6 ori mai rapid decat cea din Austria

Piata de asigurari din tara noastra a crescut, in ultimul an, cu 13%, de sase ori mai rapid decat cea din Austria, care a sporit cu 2,2%, potrivit unui comunicat al Vienna Insurance Group VIG) trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Cighi, FP: Listarea la Londra nu va distruge piata de capital din Romania

Listarea secundara la Londra reprezinta unul dintre proiectele importante pentru Fondul Proprietatea FP) la care lucram, dar si pentru piata de capital din Romania. Spre deosebire de unele opinii din piata, noi credem ca cele doua merg mana-n mana, a.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

Entitatile din Romania vor putea dezvolta proiecte in parteneriat cu entitati din Islanda si Norvegia

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala FRDS) a organizat, miercuri, 7 mai, la Hotel Royal Bucuresti, Seminarul pentru Identificare de Parteneri, un eveniment la care au participat peste 40 de institutii publice si organizatii neguvernamentale din Romania, Islanda si Norvegia pentru a planifica si construi proiecte ce pot fi depuse in cadrul Apelului Coerent, apel care vizeaza masuri pentru combaterea discriminarii si a exluziunii sociale si economice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ANAF: Termenul limita de depunere a declaratiei privind veniturile realizate din Romania (formularul 200) trebuie depus pana in 26 mai

Persoanele fizice au obligatia de a depune pana in 26 mai formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate din Romania pentru veniturile realizate in anul 2013, a transmis luni ANAF. Nedepunerea ei se sanctioneaza cu amenda de pana la 500 de lei, se mai arata in comunicat. Intra in text si vezi cine trebuie sa depuna formularul 200 si cine este exceptat de la aceasta obligatie.

Povestea de succes a unui roman in SUA: A venit din Romania cu 26 de dolari si a ajuns sa vanda o afacere pentru jumatate de miliard

Povestea lui Cristian Gheorghe este una demna de un film - a ajuns in SUA din Romania comunista la inceputul anului 1990 fara sa stie limba engleza, cu 26 de dolari in buzunar, a trait intr-un hostel pentru tineri si a fost sofer de limuzina pentru a isi castiga traiul, scrie Business Insider, in editia electronica din Australia.

Fitch: Divizia de retail a SocGen este afectata de mediul operational din Romania si Rusia

Rezultatele financiare inregistrate in primul trimestru din 2014 de Societe Generale, a doua mare banca listata din Franta, sunt solide si au beneficiat de scaderea creditelor neperformante, dar divizia internationala de retail a SocGen este afectata de mediul operational dificil din Romania si Rusia, se arata intr-un raport publicat vineri de agentia de evaluare financiara Fitch Ratings.

Dmitri Rogozin anunta ca serviciile secrete din Moldova i-au confiscat semnaturile transnistrenilor si ameninta Romania: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat din nou, sambata seara, un mesaj pe Twitter, dupa ce a revenit la Moscova la bordul unui avion de linie: Ei bine, domnilor din Romania, in curand va vom explica totul - cine sunteti si ce credem despre voi. La aproape doua ore dupa acest mesaj, Rogozin - reprezentant al aripii dure de la Kremlin, sanctionat deja de UE - a revenit si a spus ca Nici nu se putea publicitate mai buna pentru referendumul poporului, facand trimitere la cererea Transnistriei de unire cu Rusia. El a postat si fotografii cu cutiile in care se afla semnaturile transnistrenilor care cer alipirea la Rusia, despre care a spus ca i-au fost confiscate de serviciile secrete din Republica Moldova, potrivit Itar Tass.

Google, inger si demon in eCommerce: cum ar putea suferi business-urile din Romania

Google ar putea impune un nou model de business, inclusiv in Romania, care ar duce la scaderea traficului magazinelor online din tara cu pana la 30%, in situatia in care Comisia Europeana nu gaseste solutii pentru a schimba planurile companiei.

Castelul Bran, cel mai cunoscut castel din Romania, scos la vanzare

Castelul Bran, cea mai faimoasa fortareata din Transilvania, este de vanzare, dar nu intr-un mod traditional, cu agenti imobiliari, scrie cotidianul The Telegraph, ci intr-o maniera tacita, viitoarele oferte fiind, parca, asteptate doar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )