Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viitoarele orase-magnet ale Romaniei: Vor ajunge sa atraga chiar mai mult decat Bucurestiul

Antena3 Antena3,
Viitoarele orase-magnet ale Romaniei: Vor ajunge sa atraga chiar mai mult decat Bucurestiul

Supraaglomerarea Bucurestiului, dorinta companiilor de a se extinde si catre alte mari orase din tara atrase fiind de costurile mai reduse si nu in ultimul rand de infrastructura mai bine dezvoltata, va fa. continuă pe Antena3

Vineri vor ajunge in tara 3.850 de doze de imunoglobulina

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, in acesta seara, ca a fost suplimentata cantitatea de doze de imunoglobulina care vor ajunge in tara, vineri, fiind vorba despre 3. 850 de flacoane livrate de Austria dupa declansarea Mecanismului European de protectie civila.

Ministrul Sanatatii: Vineri vor ajunge in tara 3.850 de doze de imunoglobulina

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, joi seara, ca a fost suplimentata cantitatea de doze de imunoglobulina care vor ajunge in tara vineri, fiind vorba despre 3. 850 de flacoane livrate de Austria dupa declansarea Mecanismului European de protectie civila.

Meteo. Cum va fi vremea in weekend. Temperaturile vor ajunge si la 24 de grade

Vremea de primavara va cuprinde, treptat, toata tara, cu maxime de 24 de grade Celsius. Cu toate ca vor fi temperaturi ridicate, ne vom confrunta si cu reprize de ploaie, scrie Digi24.

Cand vor ajunge in Romania dozele de imunoglobulina. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca doze de imunoglobulina vor sosi in tara in aceasta saptamana. intrebata daca in aceasta saptamana va ajunge in Romania.

Sorina Pintea a anuntat cand vor ajunge primele doze de imunoglobulina in Romania

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, luni, cand vor sosi in tara primele doze de imunoglobulina. intrebata daca in aceasta saptamana va ajunge in Romania imunoglobulina, ministrul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )