Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viitorul dupa KitKat: Google a prezentat Android L, noua versiune a robotului

Adevărul Adevărul,
Viitorul dupa KitKat: Google a prezentat Android L, noua versiune a robotului

Android 4. 4 KitKat tocmai si-a cunoscut urmasul aseara si deocamdata se numeste Android L. Google a vorbit despre planurile pentru Android si sunt interesante. Iata ce ne asteapta. continuă pe Adevărul

Dupa KitKat, s-a lansat oficial noul Android L

Mergand in continuare pe versiuni ce incep cu literele alfabetului, dupa KitKat, Google a anuntat oficial noul Android L. Odata cu noul sistem de operare Android L, Google a renuntat oficial la prajituri si diverse tipuri de deserturi. Chiar daca s-ar putea ca in spate sa se ascunda numarul 5, avand in vedere ca ,,batranul KitKat este Android 4. 4, momentan vom face referire la noua platforma doar ca fiind Android L. in primul rand, similar cu sistemul folosit de Apple [].

VIDEO Google a prezentat o versiune de Android pentru autoturisme

Google a prezentat Android Auto la conferinta anuala a dezvoltatorilor , o versiune a sistemului de operare adaptata pentru utilizarea in automobile. Dupa sincronizarea smartphone-ului cu display-ul masinii pot fi controlate in interfata familiara de Android functii legate de navigatie, mesaje si divertisment. Google spune ca noua versiune de Android va putea fi utilizata pe primele modele auto spre final de 2014. Apple a lansat in martie CarPlay, o initiava similara ca idee.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )