Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viitorul ministru PNL al Fondurilor Europene le spunea studentilor sai ca fondurile UE sunt o otrava

Adevărul Adevărul,
Viitorul ministru PNL al Fondurilor Europene le spunea studentilor sai ca fondurile UE sunt o otrava

Bogdan Glavan, profesor de economie la Universitatea Romano-Americana si cea mai probabila optiune a lui Ludovic Orban pentru portofoliul fondurilor europene, a predat un curs intitulat Otrava fondurilor europene. De ce asistenta externa nu genereaza crestere, conform site-ului personal al acestuia. continuă pe Adevărul

CONFERINTA AFACERI IN AGRICULTURA ION PAUNEL, PRO AGRO: Odata cu accesarea fondurilor europene, fermierul a devenit antreprenor

Odata cu accesarea fondurilor europene putem spune ca fermierul din tara noastra a devenit antreprenor, sustine Ion Paunel, Presedintele Sindicatului Producatorilor Agricoli Olt. Prin numeroasele proiecte de fonduri europene, cum ar fi cele pentru fermele mici, pentru tinerii fermieri, pentru modernizarea exploatatiilor agricole, s-a dorit trecerea de la o agricultura de subzistenta si de semi-subzistenta la o agricultura care nu va fi doar pentru consum, ci de producator pentru piata si de aici rezulta acest spirit antreprenorial, a subliniat domnia sa.

RAPORT OLAF PENTRU ANUL 2018 Suntem campioni la fraudarea fondurilor europene pe agricultura

Tara noastra a raportat cele mai multe fraude din Uniunea Europeana privind fondurile europene din agricultura si dezvoltare rurala, si s-a clasat pe locul doi la valoarea fraudata, dupa Polonia, se arata in raportul OLAF privind lupta impotriva coruptiei pentru anul 2018. Conform aceluiasi raport, Romania a ocupat primul loc la fraudarea fondurilor din agricultura si in anul 2018, cu o crestere a spetelor de frauda fata de anul 2017. Topul fraudelor condus de Romania este continuat de Polonia, Ungaria si Italia, iar in topul sumelor fraudate, Polonia este urmata de Romania, Franta si Bulgaria.

Raport OLAF: Romania, campioana la fraudarea fondurilor europene

Romania conduce topul fraudelor cu fonduri europene, arata un raport al autoritatilor europene antifrauda lansat vineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )