Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viitorul strange randurile pentru noul sezon

Online Sport Online Sport,
Viitorul strange randurile pentru noul sezon

Sub comanda unui nou antrenor in persoana spaniolului Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, FC Viitorul isi construieste strategia pentru sezonul care bate la usa. continuă pe Online Sport

Emisiunea Ferma de la PRO TV, sezonul 2020. Cand incepe, de fapt, noul sezon si cine este prezentatoarea show-ului

Noul sezon al reality show-ului Ferma va aduce fata doua mentalitati. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine. Cand incepe noul sezon al emisiunii ferma de la ProTV in sezonul din acest an orasenii si satenii vor fi pusi fata in fata. Opt sateni si opt oraseni, competitori decisi .

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA MINISTERUL EDUCATIEI: Se asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pentru noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii asteapta decizia Ministerului Sanatatii prin care se va decide calea pe care ministerul respopnsabil cu educatia o va aborda pentru noul an scolaruniversitar, respectiv daca scoala va fi efectuata cu elevii fata in fata, online, mixt sau prin alte forme intermediare, in functie de nivelul de invatamant, ne-au transmis reprezentantii Ministerului Educatiei, intr-un interviu.

CFR, emotii uriase duminica: Cand vor reveni clujenii pe teren in noul sezon

CFR a incheiat acest sezon, insa, practic, nu va avea vacanta! Ea va reprezenta Romania in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce in calificarile Ligii Europa le vom avea pe FCSB si Botosani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )