Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viktor Orban, pe aceeasi lungime de unda cu Donald Trump: Ambii vor limitarea migratiei

B1 B1,
Viktor Orban, pe aceeasi lungime de unda cu Donald Trump: Ambii vor limitarea migratiei

Seful Guvernului de la Budapesta Viktor Orban a declarat ca sustine planurile candidatului republican pentru Casa Alba Donald Trump in ceea ce priveste migratia sau, mai exact, limitarea acesteia, potrivit ag. continuă pe B1

Viktor Orban: Nu sunt omul de campanie al lui Trump, dar ascultandu-l vad ca are propuneri pentru oprirea terorismului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca, desi nu este omul de campanie al lui Donald Trump, este de acord cu propunerile acestuia in privinta masurilor pentru stoparea terorismului, care ar putea fi aplicate si in cazul Europei, respectiv crearea celor mai bune servicii secrete.

Viktor Orban sprijina planurile de politica externa ale lui Donald Trump

Guvernul de la Budapesta sprijina planurile de politica externa ale candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, nu pe cele ale contracandidatei acestuia, democrata Hillary Clinton, mai ales pentru ca executivul ungar impartaseste abordarea lui Trump in chestiunea migratiei, respectiv de limitare a ei, a declarat marti premierul ungar Viktor Orban, citat de agentia Reuters.

Viktor Orban se declara de acord cu unele idei ale lui Donald Trump privind stoparea terorismului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca el impartaseste cateva dintre ideile lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite ale Americii.

Viktor Orban: Liderii europeni sunt incapabili sa-si protejeze propriii cetateni. Occidentul trebuie sa renunte la politicile de exportare a democratiei

Premierul ungar Viktor Orban l-a laudat pe Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite, spunand despre acesta ca a formulat mai multe propuneri viabile de combatere a terorismului,.

Romania si Ungaria ar putea sa ajunga la o intelegere in privinta Tinutului Secuiesc. Laszlo Tokes si Viktor Orban, forum comun la Baile Tusnad

Europarlamentarul Laszlo Tokes a avut, sambata, o serie de declaratii scandaloase. in cadrul forumului sustinut in comun cu Viktor Orban, premierul ungar, la Baile Tusnad, acesta a afirmat ca.

Viktor Orban, la Baile Tusnad: Trebuie sa ne gandim foarte serios la crearea unei armate europene comune, una adevarata

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca Europa are nevoie de o armata comuna, nu doar de forma, ci si de fond, pentru intarirea sigurantei si stabilitatii in zona, dupa Brexit si cresterea migratiei dinspre Africa si Asia.

Viktor Orban: Ne gandim foarte serios la crearea unei armate comune in spatiul comunitar; e nevoie de o armata adevarata

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca Europa are nevoie de o armata comuna, nu doar de forma, ci si de fond, pentru intarirea sigurantei si stabilitatii in zona, dupa Brexit si.

Viktor Orban, debusolat de atacul de la Munchen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca atacul de la Munchen l-a debusolat, in contextul in care Germania este perceputa ca o garantie de stabilitate in zona.

Viktor Orban vine alaturi de Laszlo Tokes la Universitatea de Vara de la Tusnad

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participa sambata la lucrarile Universitatii de Vara de la Baile Tusnad Tusvanyos), un alt invitat fiind europarlamentarul T337;kes Laszlo.

Copiii lui Donald Trump. Totul despre mostenitorii celui de care multi se tem ca va fi urmatorul presedinte al Americii

Donald Trump, candidatul republicanilor la Presedintila Statelor Unite ale Americii, are o familie numeroasa. Mai exact, 5 copii, patru dintre ei fiind implicati, prin discursuri, chiar si in campania electorala a tatalui sau. Copiii lui Donald Trump.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )