Libnet.ro
UNICEF

22:45

Viktor Orban: Democratia liberala, una dintre principalele cauze ale declinului demografic

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Democratia liberala, una dintre principalele cauze ale declinului demografic

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, ca democratia liberala reprezinta una dintre principalele cauze ale declinului demografic, adaugand ca Ungaria si Europa trebuie sa adopte o versiune modernizata a crestin-democratiei, relateaza site-ul Politico. eu, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Viktor Orban, decis sa stopeze declinul demografic al Ungariei prin promovarea familiei traditionale

Guvernul ungar va implementa masuri pentru a opri si apoi inversa declinul demografic pana in 2030, a declarat prim-ministrul Viktor Orban, blamand democratia liberala pentru subminarea familiilor traditionale, scrie Reuters.

Viktor Orban: Ungaria va proteja familia traditionala pentru a stopa declinul demografic. Democratiile liberale au esuat

Guvernul de la Budapesta va lansa o serie de masuri pentru a stopa declinul demografic pana in 2030, a spus premierul Viktor Orban, care a acuzat democratiile liberale de subminarea familiilor traditionale, scrie Reuters.

Steve Bannon, n Ungaria: Viktor Orban este atacat pentru ca a devenit un personaj politic mondial

Europenii s-au saturat sa li se dicteze de la Bruxelles, a declarat fostul consilier al presedintelui american Donald Trump, Steve Bannon, intr-un interviu acordat televiziunii publice ungare M1, in care mai sustine intre altele ca premierul ungar Viktor Orban a devenit un personaj politic mondial si de aceea este atacat, relateaza agentia MTI, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )