Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban: Europa este in pericol

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Europa este in pericol

Europa este in pericol, in timp ce inca nu a reusit sa-si defineasca noul loc in economia globala, a avertizat prim-ministrul ungar Viktor Orban, luni, la un forum de politica internationala desfasurat la Bled, in Slovenia, potrivit agentiei MTI, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Romania salbatica, la un post gigant de televiziune din Europa: Dati-i timp, va va arata multe lucruri incredibile VIDEO

Una dintre cele mai importante televiziuni din Franta si din Europa, TF1, a difuzat un documentar interesant despre Romania.

Ludovic Orban: Motiunea este consumata

Premierul Ludovic Orban declara ca motiunea de cenzura depusa de 206 parlamentari PSD este consumata si este in afara cadrului constitutional. El respinge acuzatiile lui Victor Ponta ca ar exista un blat PSD-PNL.

ORBAN: Batalia este impotriva a 28 de baroni rosii, a 1.600 de primari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri dupa- amiaza, ca batalia din campania electorala pentru alegerile locale este impotriva a 28 de baroni rosii, a 1. 600 de primari, satrapi locali, care au tinut populatia sub amenintare, in stare de dependenta, in stare de saracie, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )