Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIKTOR ORBAN: Lucrurile arata foarte bine din punct de vedere economic in Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIKTOR ORBAN: Lucrurile arata foarte bine din punct de vedere economic in Ungaria

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea unei investitii de peste 15 milioane de euro, ca daca popoarele din Europa Centrala nu inteleg ca este nevoie de cooperare si din punct de vedere al investitiilor, niciodata nu vor fi intr-o pozitie de top in Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, in inspectie la Sibiu cu doua zile inaintea Summit-ului liderilor europeni: Orasul arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns marti la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summit-ul liderilor europeni care va avea loc joi, iar concluzia sa a fost ca orasul arata foarte bine.

Klaus Iohannis, declaratii de la Sibiu inainte de summit: Lucrurile sunt foarte bine pregatite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in inspectia in Piata Mare din Sibiu pentru a vedea cum decurg pregatirile pentru summit. Astazi facem ultimele probe, ultimele verificari. Din ce am vazut pana.

VIKTOR ORBAN: Relatiile Ungariei cu Romania nu sunt foarte bune

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca relatiile tarii sale cu Slovacia si cu Serbia sunt excelente, lucru pe care nu poate sa-l spuna inca si despre relatiile cu Romania.

VIKTOR ORBAN: ii indemn pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, realizata in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca ii indeamna pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

VIKTOR ORBAN: Dorim sa putem coopera cu romanii, cu sarbii, cu slovacii

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, ca Ungaria este o tara puternica, va fi puternica, ca in 5-10 ani doreste sa investeasca in aceasta zona si sa coopereze impreuna cu romanii, cu sarbii, cu slovacii si cu alte state.

VIKTOR ORBAN: Ungaria multumeste Romaniei, care merita sa fie in Schengen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca tara sa multumeste Romaniei pentru ca este capabila sa apere granitele UE, motiv pentru care merita sa faca parte din Spatiul Schengen.

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la Academia de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu.

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la inaugurarea Academiei de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu.

Viktor Orban, la inaugurarea unei fabrici de nutreturi in judetul Mures: Nu suntem atat de avansati in legatura cu cooperarea cu Romania / Cei care coopereaza cu Guvernul Ungariei vor fi de succes

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca exista unele probleme in privinta cooperarii cu Romania. Acesta a subliniat ca Ungaria este o tara puternica, va fi puternica, iar in 5-10 ani vrea sa investeasca in zona. De asemenea, Orban i-a indemnat pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

Donald Tusk, intrevedere cu Viktor Orban la Sibiu, inaintea Summit-ului (FOTO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut, joi, o intrevedere la premierul ungar Viktor Orban, la Sibiu, inaintea inceperii Summit-ului informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )