Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban: Noi ii vedem pe refugiatii musulmani ca pe o forta invadatoare musulmana

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Noi ii vedem pe refugiatii musulmani ca pe o forta invadatoare musulmana

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca nici guvernul sau si nici el nu-i considera pe musulmanii care sosesc in Europa drept refugiati musulmani, ci o forta invadatoare musulmana, migranti economici in cautarea unei vieti mai bune, intr-un interviu publicat luni de ziarul german Bild. continuă pe Hotnews

Orban Viktor: Noi ii vedem pe refugiati o forta invadatoare musulmana

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca nici guvernul sau si nici el nu-i considera pe musulmanii care sosesc in Europa drept refugiati musulmani, ci o forta invadatoare musulmana, migranti.

Viktor Orban: 2018 va fi anul restabilirii vointei populare in Europa

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca 2018 va fi anul restabilirii vointei populare in Europa, adaugand ca europenii nu doresc sa traiasca sub amenintarea.

Viktor Orban, primit cu bratele deschise la reuniunea CSU, principalul aliat al Angelei Merkel: Niciun politician important din Romania nu a fost invitat

Premierul ungar Viktor Orban a fost invitat la reuniunea Uniunii Crestin-Sociale CSU) din Bavaria, principalul aliat al formatiunii Angelei Merkel, prim-ministrul bavarez si presedintele CSU Horst Seehofer,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )