Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban, premierul Ungariei, in vizita la Sapientia

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban, premierul Ungariei, in vizita la Sapientia

Viktor Orban, premierul Ungariei, in vizita la Sapientia. continuă pe Adevărul

Viktor Orban va efectua, miercuri, o vizita la Targu-Mures.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va efectua miercuri o vizita la Targu-Mures, anunta purtatorul de cuvant al Cancelariei primului-ministru ungar, citat de Mediafax. Premierul Ungariei va rosti un discurs la Universitatea Sapientia, a precizat Bertalan Havasi. Universitatea ii va acorda lui Viktor Orban Premiul Bocskai Istvan. Liderul ungar va discuta cu membri ai conducerii Universitatii Sapientia si va vizita laboratorul de cercetare al Universitatii. Guvernul Ungariei, Fundatia .

Viktor Orban despre implicarea in campania electorala din Romania: Suntem cu totii oameni ...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, miercuri, la Targu Mures, fiind intrebat despre cererea Ministerului roman de Externe ca politicienii din Ungaria sa se abtina de la a se implica in campania electorala din Romania, ca, din fericire, oamenii sunt liberi, scrie Mediafax. Premierul Ungariei a fost intrebat de jurnalisti cum raspunde cererii facute de Ministerul roman de Externe in urma cu cateva zile ca politicienii din Ungaria sa se abtina de la a se implica in campania electorala .

Viktor Orban, despre implicarea in campania electorala din Romania: Suntem cu totii oameni liberi

Aflat in vizta la Targu Mures, premierul ungar Viktor Orban nu a dat un raspuns clar privind solicitatea MAE roman referitoare la implicarea politicienilor din Ungaria in campania electorala din Romania,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )