Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban: Romania merita sa intre in spatiul Schengen. Premierul se plange insa de relatiile maghiaro-romane

Adevărul Adevărul,
Viktor Orban: Romania merita sa intre in spatiul Schengen. Premierul se plange insa de relatiile maghiaro-romane

Ungaria deruleaza proiecte comune cu tari vecine precum Serbia, Slovacia, Croatia, cu care are o relatie excelenta, insa acest lucru nu este valabil pentru Romania, a sustinut premierul Viktor Orban la Cluj-Napoca. El a sugerat ca vina pentru aceasta situatie o poarta partenerul roman, avand in vedere ca Ungaria are o atitudine responsabila in acest sens. Pe de alta parte, Orban a sustinut ca Romania trebuie sa intre in spatiul Schengen. continuă pe Adevărul

Viktor Orban, declaratii la Cluj: Modul in care in ultimii patru ani a aparat frontierele este un argument puternic ca Romania sa faca parte din zona Schengen

Premierul maghiar Viktor Orban a fost prezent miercuri la Cluj in cadrul unui turneu in Transilvania, la invitatia UDMR. intr-o conferinta de presa, alaturi de Kelemen Hunor, liderul de la Budapesta a multumit.

VIKTOR ORBAN: Ungaria multumeste Romaniei, care merita sa fie in Schengen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca tara sa multumeste Romaniei pentru ca este capabila sa apere granitele UE, motiv pentru care merita sa faca parte din Spatiul Schengen.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Premierul ungar Viktor Orban, vizita de doua zile in Transilvania

Premierul Viktor Orban, presedintele FIDESZ, va efectua o calatorie de doua zile in Transilvania, la invitatia presedintelui UDMR a comunicat Bertalan Havasi, seful Biroului de presa al premierului ungar, agentiei de presa MTI.

Dancila ii solicita presedintelui sa ceara aderarea la spatiul Schengen

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca a incercat sa construiasca cu presedintele Romaniei o relatie institutionala normala, in beneficiul cetatenilor, dar interesul personal, interesul electoral al presedintelui este cel care conteaza.

Premierul ungar Viktor Orban, intr-o vizita de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR

Premierul ungar Viktor Orban, presedintele FIDESZ, va efectua o calatorie de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR, a anuntat Bertalan Havasi, seful Biroului de presa al prim-ministrului din tara.

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Basescu iese la atac: Liviu Dragnea si Viktor Orban par a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Traian Basescu: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa, care sfideaza Summit-ul de la Sibiu. Politicieni agresiv-antieuropeni, infiati de masinaria de propaganda a Moscovei

Traian Basescu, candidat la europarlamentare din partea PMP, sustine ca Liviu Dragnea si Viktor Orban sfideaza summitul UE de la Sibiu. Fostul presedinte ai considera pe premierul unagr si seful PSD.

Donald Trump il va primi pe Viktor Orban in 13 mai la Casa Alba

Donald Trump il va primi in 13 mai pe premierul nationalist-conservator ungar Viktor Orban, care se numara printre rarii admiratori declarati ai presedintelui american in cadrul Uniunii Europene, a anuntat marti Casa Alba, citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )