Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viktor Orban vrea sfarsitul democratiei liberale in Ungaria . El a enumerat Rusia, Turcia si China, ca exemple de natiuni de succes

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban vrea sfarsitul democratiei liberale in Ungaria . El a enumerat Rusia, Turcia si China, ca exemple de natiuni de succes

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat ca vrea sa renunte la democratia liberala in favoarea unui stat neliberal, urmand exemplele Rusiei si Turciei, informeaza Bloomberg. Nu cred ca aderarea noastra la Uniunea Europeana ne impiedica sa construim un nou stat neliberal bazat pe fundatiile nationale, a sustinut Orban. El a enumerat Rusia, Turcia si China, ca exemple de natiuni de succes. continuă pe Hotnews

Viktor Orban vrea sfarsitul democratiei liberale in Ungaria. El a enumerat Rusia, Turcia si China ca natiuni de succes

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat ca vrea sa renunte la democratia liberala in favoarea unui stat neliberal, urmand exemplele Rusiei si Turciei, informeaza Bloomberg. Nu cred ca aderarea noastra la Uniunea Europeana ne impiedica sa construim un nou stat neliberal bazat pe fundatiile nationale, a sustinut Orban. El a enumerat Rusia, Turcia si China, ca exemple de natiuni de succes. La inceputul acestui an, Viktor Orban si Vladimir Putin au semnat un acord care prevede ca Rusia sa puna la dispozitia Ungariei un credit de 10 miliarde de euro pentru constructia a doua reactoare nucleare.

Viktor Orban vrea sfarsitul democratiei liberale in Ungaria

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat ca vrea sa renunte la democratia liberala in favoarea unui stat neliberal, urmand exemplele Rusiei si Turciei, informeaza Bloomberg.

Viktor Orban: Ungaria isi va dezvolta relatiile cu UE, dar si cu tarile din restul lumii/ Daca e nevoie ca South Stream sa treaca pe la noi, sa avem relatii comerciale bune cu Rusia, atunci suntem clar in favoarea gazoductului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad, ca tara sa doreste sa-si dezvolte, in continuare, relatiile cu Uniunea Europeana, dar si cu statele din restul lumii, daca gaseste puncte de interes comune, relateaza Agerpres. Raspunzand unei intrebari din public, Orban a spus ca Ungaria nu vrea ca Rusia sa fie izolata, dimpotriva, interesul major este ca aceasta tara sa nu se rupa de procesul de dezvoltare, democratizare si modernizare a societatii.

Cristian Diaconescu, lui Viktor Orban: Nu partea romana a initiat gesturi care sa lezeze Ungaria

Candidatul PMP la prezidentiale Cristian Diaconescu a reactionat, sambata, la Baile Tusnad, la declaratiile premierului ungar Viktor Orban, afirmand ca nu partea romana a fost cea care sa initieze vreun gest care sa lezeze demnitatea statului ungar si ca initiativa a venit de la Budapesta.

Viktor Orban acuza statul roman de declaratii lipsite de respect la adresa maghiarilor

Acuzatii dure ale premierului Ungariei la adresa autoritatilor romane! Viktor Orban pretinde ca statul roman a facut, cu duiumul, declaratii lipsite de respect despre maghiari. Oficialul adauga ca, personal, nu.

Viktor Orban: Au fost cu duiumul declaratii din partea romana lipsite de respect fata de maghiari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, sambata, la Baile Tusnad, ca este nevoie de respect in relatiile romano-ungare, sustinand ca daca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane, din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul, relateaza Mediafax.

Viktor Orban: Au fost cu duiumul declaratii din partea romana lipsite de respect fata de maghiari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus, sambata, la Baile Tusnad, ca este nevoie de respect in relatiile romano-ungare, sustinand ca daca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane, din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul.

Charisma intunecata a lui Viktor Orban

In locul politicianului roman, as fi mers la Tusnad chiar si cu autostopu:poate-l prindeam pe Orban Viktor intr-o pasa buna si-mi explicacum a facut ca fiecare palma de pamant arabil sa fie lucrata,prin ce minune i-a fortat pe aia de la gaz sa nu mai bage in facturile populatiei pierderile din retea si - alta minune - de unde bani pentru marirea lefurilor profesorilor.

Viktor Orban: Nu am facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa romanilor. DIn parea lor au fost cu duiumul

Orban a mai sustinut ca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane si ca din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul .

Viktor Orban: Nu am facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa romanilor. Din parea lor au fost cu duiumul

Orban a mai sustinut ca el nu a facut nicio declaratie lipsita de respect la adresa natiunii romane si ca din partea statului roman astfel de afirmatii au curs cu duiumul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )