Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vila 11 din Snagov a fost vanduta cu peste doua mil euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vila 11 din Snagov a fost vanduta cu peste doua mil euro

Vila 11 din Snagov, propusa initial fostului presedinte Traian Basescu drept resedinta, a fost vanduta de catre Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) la a patra incercare de vanzare, cu 2,1 milioane euro plus TVA, dupa ce a redus succesiv. continuă pe Wall-Street Ro

Vila din Snagov propusa lui Traian Basescu drept resedinta, vanduta cu peste 2,6 milioane euro

Vila 11 din Snagov, propusa initial lui Traian Basescu drept resedinta, a fost vanduta de Regia Patrimoniului Protocolului de Stat cu peste 2,6 milioane euro, la a patra incercare. incepand cu luna februarie, .

RA-APPS a reusit sa vanda vila pe care i-a oferit-o lui Basescu. Cat a costat locuinta din Snagov

Vila 11 din Snagov, propusa initial fostului presedinte Traian Basescu drept resedinta, a fost vanduta cu 2,1 milioane euro plus TVA.

Vila Sutu din Constanta, la vanzare pentru un pret de pornire de 1,1 mil. euro

Vila Sutu din Constanta, una din cele mai frumoase cladiri istorice de la malul marii, este scoasa la vanzare la un pret de pornire de 1,1 mil. euro.

INS: Deficitul comercial a crescut in primele patru luni la peste doua miliarde de euro

Deficitul comercial a crescut in primele patru luni ale anului 2015 cu 255,5 milioane euro fata de aceeasi perioada din 2014, la 2,01 miliarde euro, dupa ce exporturile au urcat cu 5%, iar importurile cu 5,9%,.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus: Daca pica Guvernul, Romania pierde peste doua miliarde de euro

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD CExN), ca o schimbare de majoritate ar bloca fonduri pentru Romania in valoare de doua miliarde de.

Sedinta saptamanala de guvern, programata la ora 12.00, a fost amanata cu doua ore si jumatate

Sedinta de guvern, programata miercuri la ora 12. 00, a fost amanata cu doua ore si jumatate, informeaza B1 TV. Membrii cabinetului venisera la Guvern insa au fost anuntati in ultimul moment ca sedinta v.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )