Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vila din Malibu a lui Gerard Butler a ars complet in incendiu. Ce alte vedete au mai fost afectate!

ADPM ADPM,
Vila din Malibu a lui Gerard Butler a ars complet in incendiu. Ce alte vedete au mai fost afectate!

Incendiul declansat vineri in Malibu este foarte greu de tinut sub control si a afectat pana acum in jur de 300 de hectare de teren. Sute de case au ars din temelii, iar printre ele si cea a lui Gerard Butler. Actorul a postat duminica pe Instagram un selfie in fata proprietatii distruse de flacari. continuă pe ADPM

Lady Gaga, consolata de iubit dupa ce si-a evacuat vila din Malibu din cauza incendiilor!

Lady Gaga se numara printre vedetele a carei vila se afla in pericol din cauza incendiului din Malibu, California, care a distrus pana acum peste 230 de hectare de padure si teren. Paparazzi au surprins-o pe Gaga fiind consolata de logodnicul ei, Christian Carino, in timpul unei iesiri in oras.

Casa lui Gerard Butler din Malibu a fost facuta scrum. Mesajul transmis de actor

Actorul scotian Gerard Butler 48 de ani) a facut publice imagini cu locuinta sa din Malibu facuta scrum in urma incendiilor devastatoare din California.

Casa lui Gerard Butler, DEVASTATA de incendiile care au cuprins California. Ce a transmis actorul (FOTO)

Actorul Gerard Butler a anuntat ca locuinta sa din Malibu a fost distrusa de incendiile care au devastat California in ultimele zile. Gerard Butler a fost evacuat cu cateva zile in urma, impreuna cu.

Subiectele zilei: Cine e sefa institutiei care ameninta Rise Project cu amenda de 20 de milioane de euro: fosta candidata PSD la parlamentare, urmarita penal de DNA; Vila din TeleormanLeaks, ridicata pe un teren vndut de Dragnea milionarului care s-a si

Cine e sefa institutiei care ameninta Rise Project cu amenda de 20 de milioane de euro: fosta candidata PSD la parlamentare, propulsata de partid la sefia unor institutii, urmarita penal de DNA intr-un dosar de retrocedari, cu discurs anti-UE si anti-SUA. Firma lui Trefla, partener de afaceri cu Sebi Ghita si cu ministrul pentru mediul de afaceri, Radu Oprea, a incheiat un nou contract de aproape 1 milion de euro cu Spitalul judetean Ploiesti. Compania Eco Burn din Ploiesti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )