Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vila Lac 2, in care locuieste ACUM presedintele Iohannis, NU VA MAI FI resedinta prezidentiala

România Liberă România Liberă,
Vila Lac 2, in care locuieste ACUM presedintele Iohannis, NU VA MAI FI resedinta prezidentiala

Guvernul a decis, ca, dupa mutarea in Vila Lac 3 a presedintelui Klaus Iohannis, sa se revina la situatia anterioara, iar Vila Lac 2 sa isi piarda regimul de resedinta prezidentiala. Vila va fi folosita in continuare de RA-APPS pentru alte activitati de protocol. continuă pe România Liberă

Vila Lac 2, in care locuieste temporar Klaus Iohannis, isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala, fiind folosita pe viitor pentru alte activitati de protocol

Vila Lac 2, in care locuieste temporar presedintele Klaus Iohannis, isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala si va reintra in corpul de imobile de protocol administrat de Regia Autonoma.

Ce spune presedintele Iohannis despre viitoarea sedinta a CSAT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a reamintit, miercuri, pe pagina sa de Facebook importanta stoparii defrisarilor ilegale si abuzive si a explicat motivul pentru care a introdus acest subiect pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Presedintele Iohannis recunoaste ca relatia cu premierul Ponta s-a stricat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca relatia pe care o are cu premierul Ponta a cunoscut o deterioare ca urmare a afirmatiilor celui din urma care a facut o aluzie la seful statului ca ar fi facut trafic de influenta in cazul firmei Schweighofer Holzindustrie.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

ORA 17:00 - Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de la presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. stire in curs de actualizare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )