Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vin ninsorile: Urmeaza doua zile cu FRIG cumplit, LAPOVITA si NINSOARE in cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

B1 B1,
Vin ninsorile: Urmeaza doua zile cu FRIG cumplit, LAPOVITA si NINSOARE in cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Vin ninsorile peste Romania. Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabila de duminica de la ora 16, pana marti la ora 23. Ne asteapta doua zile cu frig cumplit, zapada si lapovita. continuă pe B1

Cu doua zile inainte de incendiul care i-a distrus pensiunea, primarul din Arieseni a castigat definitiv procesul penal care ii putea aduce pierderea functiei

Cu doua zile inainte ca pensiunea in valoare de sute de mii de euro a primarului din Arieseni, Marin Jurj, sa fie mistuita intr-un incendiu puternic, acesta a castigat definitiv un proces penal care ii putea aduce pierderea functiei. Cel mai probabil intre cele doua situatii nu exista nicio legatura, dar pot fi aduse in atentie avand in vedere timpul scurt dintre evenimente.

Armata siriana anunta ca a cucerit al doilea cartier rebel din Alep in doua zile

Armata siriana a anuntat duminica faptul ca a preluat controlul asupra unui al doilea cartirer rebel din partea de est a Alepului in doar doua zile, relateaza Reuters.

Cultura, istoria si traditiile comunitatii turce din Romania, in dezbatere la Galati. Evenimentul va dura doua zile

Manifestarile vor debuta vineri, 25 noiembrie 2016, cu prima parte a unui simpozion stiintific international, urmat de un concert de muzica traditionala. Partea a doua a simpozionului va avea loc sambata.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )