Libnet.ro
UNICEF

09:47

Vin zile si nopti de foc in judet. Temperaturi care pot atinge si chiar depasi 37-38 grade Celsius

Adevărul Adevărul,
Vin zile si nopti de foc in judet. Temperaturi care pot atinge si chiar depasi 37-38 grade Celsius

Judetul Olt va fi sub avertizare Cod galben de canicula in zilele urmatoare, temperaturile prognozate, atat pentru zi, cat si pentru noapte, fiind greu de suportat. continuă pe Adevărul

Vin zile de foc pentru Romania! COD GALBEN de canicula si disconfort termic accentuat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de canicula pentru cea mai mare parte a tarii. Aceasta este valabila de marti, 28 iulie, ora 12:00 pana joi, 30 iulie, ora 20:00, pentru 22 de judete ale tarii. Temperaturile maxime ajung la 38 de grade.

Anunt de ultima ora de la Guvern: Asta e prioritatea noastra! Nu vrem alte restrictii care pot afecta economia!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca relansarea economica este principala prioritate a Executivului. Liberalul da asigurari ca guvenrul nu doreste alte restrictii care pot afecta economia.

Este cel mai toxic produs din casa ta, dar il folosesti zilnic! Are efecte care pot conduce pana la moarte!

Nimic mai placut dupa spalarea rufelor decat parfumul lasat in urma de balsamul de rufe, parfum care persista zile intregi. Sa nu mai vorbim de senzatia placuta de catifelare si de faptul ca acest produs minune nu le lasa nici se se electrizeze.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )