Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vindecati de coronavirus. Primarul Devei si fiica sa au fost externati din clinica din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Vindecati de coronavirus. Primarul Devei si fiica sa au fost externati din clinica din Timisoara

Primarul municipiului Deva si fiica lui au fost externati din Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce au primit doua rezultate negative la testul pentru COVID 19. continuă pe Adevărul

Primarul Devei si fiica sa, testati negativ la coronavirus: Am sperat, ne-am rugat si am invins

Primarul Devei si fiica sa, testati negativ la coronavirus: Am sperat, ne-am rugat si am invins, a transmis Florin Oancea, la aflarea rezultatului testarii epidemiologice.

Concursul Eurovision a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Concursul Eurovision a fost anulat, au anuntat miercuri organizatorii. Cel mai probabil, competitia ar urma sa aiba loc abia anul viitor, in 2021.

Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi

Tomer Duday a venit din Israel spunand ca familia sa este din Romania, inainte de a urca pe scena. Acesta a facut un numar de iluzionism care a starnit hohote de ras. Care a fost greseala din numarul iluzionistului din Israel, la Romanii au Talent. Andra si Andi Moisescu au ras cu lacrimi Tomer Duday .

227 de romani au fost repatriati din Torino, Italia, cu doua curse aeriene

Un grup de 227 de cetateni romani aflati cu titlu temporar in Italia au fost repatriati cu doua curse aeriene, tip charter, operate de o companie privata, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )