Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vine iarna in toata tara! Cat de frig va fi si care sunt zonele unde va ninge

Antena3 Antena3,
Vine iarna in toata tara! Cat de frig va fi si care sunt zonele unde va ninge

Un nou val de aer polar pune stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece in majoritatea regiunilor, incepand de marti. continuă pe Antena3

Imnul Romaniei, difuzat in toata tara, la ora 17.00, prin megafoanele masinilor de Politie

Imnul Romaniei va fi difuzat, astazi, incepand cu ora 17. 00, in toata tara, prin megafonele masinilor de Politie, in semn de solidaritate cu medicii care lupta in spital cu pandemia de coronavirus si cu romanii care respecta regulile si stau acasa.

Care sunt afacerile detinute de Mohammad Murad care au fost inchise in perioada epidemiei de coronavirus

Mohammad Murad a venit in Romania in 1982 din Liban ca sa studieze medicina si a ajuns dupa 30 de ani sa fie unul dintre cei mai mari hotelieri din tara. El spune ca veniturile celor sase unitati de cazare din lantul Phoenicia pe care antreprenorul le detine pe litoral se situeaza intre 15 si .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Curs valutar BNR luni, 30 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este starea cotatiilor pentru azi, 30 martie? De ce schimbari a avut partea Indicele ROBOR in ultima perioada si cum se situeaza azi? Curs valutar BNR luni, 30 martie Noi cotatii la casele de schimb valutar! Specialistii de la Banca .

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Cum se aplica somajul tehnic si care sunt beneficiarii. Procedura a suferit cateva modificari

Noi modificari aduse ordonantei care prevede acordarea somajului tehnic. Pentru a beneficia de acest tip de somaj, era nevoie de un certificate pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei. Potrivit.

Modele subiecte Romana Evaluare Nationala 2020: Care sunt cele 5 teste pentru limba romana pentru aceasta saptamana

Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie 5 teste pentru limba si literatura romana, publicate de Ministerul Educatiei. Prin aceste teste ei isi pot testa cuostintele pentru proba scrisa de romana, iar vineri isi pot verifica cunostintele confruntand baremele pe care Ministerul Educatiei le va publica. Vezi in text cum arata cele 5 teste.

Orban: Izolarea in cazul soferilor care fac curse de transport dureaza pana la plecarea intr-o noua deplasare Care sunt noile reglementari

Izolarea in cazul soferilor care efectueaza curse de transport dureaza din momentul reintoarcerii dintr-o cursa pana la plecarea intr-o noua deplasare, spune Ludovic Orban. El a sustinut ca noile reglementari in acest sens, impuse prin ordonanta militara nr. 4, au fost interpretate eronat.

Modele subiecte Istorie BAC 2020: Care sunt cele 5 teste pe care elevii le au de rezolvat in aceasta saptamana

Elevii de clasa a XII-a, de la profilul uman, care dau cea de-a doua proba scrisa obligatorie la Istorie au la dispozitie 5 teste, cate una pentru fiecare zi a saptamanii, pe care sa le rezolve in vederea pregatirii pentru Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a postat mai multe teste pe site-ul Centrului National de Evaluare si Examinare, pentru fiecare proba de examen in parte. Baremele pentru aceste teste vor fi si ele postate pe 3 aprilie.

indemnul primarului Timisoarei, dupa intoarcerea romanilor din strainatate: Deja au inceput jafurile! Paziti-va, oameni buni! Nu numai Covid-19 este un pericol, avem si persoane care sunt periculoase (VIDEO)

Primarul Timisoarei, Nicole Robu, ii sfatuieste pe romani sa se pazeasca de conationalii lor care au stricat imaginea Romaniei peste hotare si care acum, de teama coronaviruslui, s-au intors in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )