Libnet.ro
UNICEF

10:15

VINERI 13. Cele mai populare superstitii

Antena3 Antena3,
VINERI 13. Cele mai populare superstitii

Este vineri 13! A venit ziua de care se sperie foarte multa lume. Ziua de vineri 13 este considerata o zi cu ghinion, o zi despre care oamenii cred ca aduce numai nenorociri. De vineri 13 sunt legate mai multe. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Pesti - Iubirea si tot ce e legat de ea detin azi rolul principal in viata ta. Aici se deruleaza cele mai frumoase si mai palpitante episoade, la care.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Vasator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Varsator - O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Ramai lucid si lasa doar ratiunea sa analizeze situatia in care te afli, pentru ca ai mintea limpede si poti gasi mai usor.

Vineri 13. De ce este o zi cu ghinion

Un eveniment ce a marcat istoria Frantei in secolul al XIV-lea a dus la conceptul ca, daca a 13-a zi din luna cade intr-o vineri, atunci ar trebui sa ne asteptam la ghinioane. Ziua de vineri 13 este considera.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Gemeni - Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti.

Guvernul SUA contesta preluarea Time Warner de catre ATT, una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata media

Guvernul SUA incearca sa blocheze una dintre cele mai mari achizitii de pe piata media, preluarea grupului Time Warner de catre ATT. Departamentul american de Justitie a anuntat, potrivit The Guardian, ca va face apel impotriva unei decizii recente a unui judecator federal de a permite aceasta tranzactie. Decizia ce fusese privita drept o lovitura data administratiei conduse de Donald Trump, presedintele care se opusese fatis acestei afaceri.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Priveste un pic in adancul sufletului tau si ai sa descoperi ca nu ai nici un motiv de ingrijorare. Intuitia iti sopteste ca totul va fi.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 13 IULIE 2018 pentru Zodia Balanta - Este o zi generoasa in roade minunate, de parca orice interactiune cu cei din jur se soldeaza cu o anumita rasplata. Dai de oameni care au ceva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )