Libnet.ro
UNICEF

11:15

Se va da vineri cod rosu in Romania, inclusiv in Bucuresti? La ce fenomene extreme sa ne asteptam si unde pot aparea tornade (FOTO)

B1 B1,
Se va da vineri cod rosu in Romania, inclusiv in Bucuresti? La ce fenomene extreme sa ne asteptam si unde pot aparea tornade (FOTO)

Se anunta un weekend cu ploi puternice si furtuni! O prognoza neoficiala pune Bucurestiul si alte 6 judete din sudul tarii sub cod rosu de fenomene meteo severe pentru vineri. De asemenea, sunt pronosticate fe. continuă pe B1

COD ROSU DE TORNADA iN ROMANIA! Anuntul de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Premierul in Romania! Meteorologii au emis cod rosu de tornada in judetul Salaj. Avertizarea este valabila marti, de la ora15:20laora 16:00, poatrivit unui comunicat ANM. Localitatile.

Cod rosu de tornada in Romania. Cod portocaliu pentru mai multe judete

ANM a anuntat cod rosu de furtuna intr-un judet al tarii. Valabil de la :28-05-2019 ora 15:20pana la :28-05-2019 ora 16:00 In zona :Judetul Salaj: Zalau, Jibou, Hereclean, .

ALERTA METEO: COD ROSU de grindina de dimensiuni mari in Romania. Vezi zonele vizate

ANM a emis cod rosu de grindina de dimensiuni medii si posibil mari in unele zone din judetul Maramures.

Cod ROSU de vijelie in Dolj

Meteorologii au emis marti seara un nou Cod rosu de furtuna valabil pana la ora 19:20 in mai multe localitati din judetul Dolj. Astfel, in Bistret, Barca, Cerat, Afumati, Goicea, Giurgita,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )