Libnet.ro
UNICEF

07:15

Violente la Capitoliu: Boris Johnson il condamna fara rezerve pe Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Violente la Capitoliu: Boris Johnson il condamna fara rezerve pe Donald Trump

Premierul britanic Boris Johnson a condamnat joi fara rezerve atitudinea presedintelui american Donald Trump pentru ca a incurajat violenta comisa de sustinatorii saila Capitoliu, sediul Congresului SUA, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Boris Johnson, dur cu Trump: Ce sustine Trump e complet gresit. Condamn fara rezerve incurajarea oamenilor sa se comporte atat de dizgratios

In cea mai recenta condamnare a evenimentelor de miercuri de la Washington, Boris Johnson a avut cuvinte dure pentru Donald Trump si a salutat certificarea victoriei lui Joe Biden.

Boris Johnson anunta in parlament ca lockdown-ul din Anglia va fi ridicat gradual

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat miercuri in parlament ca incheierea ultimului lockdown din Anglia va necesita o ridicare graduala in timp, angajandu-se in acelasi timp ca scolile vor fi primele care se vor redeschide, relateaza Reuters.

Boris Johnson anunta revenirea la izolare totala in Anglia

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat luni seara reintoarcerea la izolare in toata Anglia pentru a lupta contra propagarii noii tulpini a coronavirusului mult mai contagioasa, scrie AFP.

Premierul Boris Johnson a anuntat ca va impune restrictii mai dure in Anglia. Cursurile scolare se muta in online

PremierulMarii Britanii,Boris Johnson, a anuntat luni searaca va impune restrictii mai dure in Anglia, dupa ce tara a inregistrat o crestere semnificativaa cazurilor.

Boris Johnson anunta un nou lockdown national in Anglia

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat luni seara revenirea la un lockdown general in toata Anglia, indemnand oamenii sa stea acasa pentru a frana raspandirea noii variante mult mai contagioase a coronavirusului, informeaza Reuters si AFP.

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare.

Ministrul german de Externe: Dusmanii democratiei sunt incantati de imaginile teribile din SUA Boris Johnson: E nevoie de un transfer pasnic de putere Stoltenberg: Rezultatul alegerilor trebuie respectat

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a catalogat protestele violente din Washington drept scene socante. Acesta a insistat ca rezultatul alegerilor prezidentiale americane, care au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )